ÖLÜM HS cisi Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 368 30 Ekim 2020 #51 Shaw Dickerson dedi: Adamla 'küstünüz' Genişletmek için tıkla... Aslında barışmayla küsmek arasındayım.
Shaw Dickerson dedi: Adamla 'küstünüz' Genişletmek için tıkla... Aslında barışmayla küsmek arasındayım.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 30 Ekim 2020 #52 Hocam küsmeseniz bile elinde koz var; bir yerlerinizi sağlama alın. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020
3 334899 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 472 Çözümler 1 30 Ekim 2020 #53 ÖLÜM HS cisi dedi: Aslında barışmayla küsmek arasındayım. Genişletmek için tıkla... Bruh moment öyle bir andır'ki küstüğünü anlamazsın.
ÖLÜM HS cisi dedi: Aslında barışmayla küsmek arasındayım. Genişletmek için tıkla... Bruh moment öyle bir andır'ki küstüğünü anlamazsın.
3 363436 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.305 Çözümler 8 30 Ekim 2020 #54 Diyelim ki adam söyleyecek bunu, ne yapabilirsin? Kendini iyi hissetmek için açmışsın bu konuyu.
Necron Lord Decipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 938 Çözümler 1 Yer VİCTORY BAY 30 Ekim 2020 #55 ÖLÜM HS cisi dedi: Aslında barışmayla küsmek arasındayım. Genişletmek için tıkla... Affetmek yok Hitman taktiği yapacaksın adam tuvalete giderken kafasını klozete geçirip boğacaksın ondan sonra cesedi yoğun asitle eriteceksin.
ÖLÜM HS cisi dedi: Aslında barışmayla küsmek arasındayım. Genişletmek için tıkla... Affetmek yok Hitman taktiği yapacaksın adam tuvalete giderken kafasını klozete geçirip boğacaksın ondan sonra cesedi yoğun asitle eriteceksin.
Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.016 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Konohagakure 30 Ekim 2020 #56 ÖLÜM HS cisi dedi: Aslında barışmayla küsmek arasındayım. Genişletmek için tıkla... Hocam sizim durumu anladım ben. Bir şey olmuş sonra küstüm demişsiniz merak etmeyin 2 güne kalmaz biriniz özür diler barışırsınız.
ÖLÜM HS cisi dedi: Aslında barışmayla küsmek arasındayım. Genişletmek için tıkla... Hocam sizim durumu anladım ben. Bir şey olmuş sonra küstüm demişsiniz merak etmeyin 2 güne kalmaz biriniz özür diler barışırsınız.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 30 Ekim 2020 #57 334899 dedi: Bruh moment öyle bir andır'ki küstüğünü anlamazsın. Genişletmek için tıkla... Bruh moment öyle bir andır ki Technopat'ta porçay izleyen birisini görürsün.? Ben takipten çıkıyorum uğraşmak isteyenler kolay gelsin.
334899 dedi: Bruh moment öyle bir andır'ki küstüğünü anlamazsın. Genişletmek için tıkla... Bruh moment öyle bir andır ki Technopat'ta porçay izleyen birisini görürsün.? Ben takipten çıkıyorum uğraşmak isteyenler kolay gelsin.
3 334899 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 472 Çözümler 1 30 Ekim 2020 #58 alyhisa dedi: Bruh moment öyle bir andır ki Technopat'ta porçay izleyen birisini görürsün.? Ben takipten çıkıyorum uğraşmak isteyenler kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... BRUH!
alyhisa dedi: Bruh moment öyle bir andır ki Technopat'ta porçay izleyen birisini görürsün.? Ben takipten çıkıyorum uğraşmak isteyenler kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... BRUH!
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 30 Ekim 2020 #60 Bence arkadaşın iyiyse yani şöyle içten içten nefret ettiğin huyları var ise bitir yoksa devam ettir istersen küs senin seçimin annenin sırrını mı ifşaladın sanki bir şey olmaz söylese bile annen affeder
Bence arkadaşın iyiyse yani şöyle içten içten nefret ettiğin huyları var ise bitir yoksa devam ettir istersen küs senin seçimin annenin sırrını mı ifşaladın sanki bir şey olmaz söylese bile annen affeder