Yakın arkadaşın sevgilisinden hoşlanmak

shayrxn

Hectopat
Merhaba çok kötü bir durum fakat gönül bu işte nerede ne zaman kime aşık olacağı belli deği. L başlıkta da olduğu gibi yakın arkadaşımın sevgilisinden hoşlanıyorum. Tam yakın arkadaş değil kuzenimin yakın arkadaşı ama benim de arkadaşım. Her neyse ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçekten kafamdan kendime kızıyorum. Sövüyorum olmuyor.

Onlar sevgili olmadan öncede mi hoşlanıyordunuz?

Hocam odak noktanızı ondan çekmeye çalışın. Sık buluşuyorsanız karşı tarafa ayıp olmayacak şekilde azaltın, yeni insanlarla tanışmayı deneyip kafanıza başka birini sokmaya çalışın. İş ne olursa olsun sizde bitiyor. Acı veriyorsa bir şekilde vazgeçeceksiniz ya da gizleyeceksiniz.

Hocam eğer öncesinden hoşlanıyor olsaydınız bir açıklaması olurdu. Gönül diyerek bahane üretmeyin bence bu bağa etik dışı bir durum bence. Kızla arayı açarsanız yani daha az görürseniz ve düşünmezseniz büyük ihtimalle ona olan duygularınız azalacaktır. Hele ki başka birine aşık oldunuz mu tam biter sizde.

Aman hocam yakmayın limanları hemen. Dikkatli olun, her adımınızı özenle seçin hele şu devirde. Kimsenin sağı solu belli olmaz ama denemekten de zarar gelmez.

Hocam adam seviyor sen adamın sevdiği kızı adamın elinden neredeyse almaya çalışıyorsun adamlığa sığar mı bu yakın arkadaşın olup olmaması fark etmez başka kız mı yok sana belki de şu an o sevgilisini elinden almak istediğin adam o kızla hayaller kuruyor belki bilemezsin bence böyle bir şey yapma hocam tavsiyem başka kadınlara kızlara yönel adamın hayatını karartma bence o kıza umut bağlamışsa hele ki.

Her ne olursa olsun, bu durum kimseye yakışmaz, istediğin kadar hoşlan, sakın ama sakın bu fikrini kimseye söyleme, elbet vazgeçeceksin.

Aman hocam yakmayın limanları hemen. Dikkatli olun, her adımınızı özenle seçin hele şu devirde. Kimsenin sağı solu belli olmaz ama denemekten de zarar gelmez.

Bıçaklanırsa eleman ne olacak kanka denemekten işte o zaman zarar gelir karşıdaki elemanında sağını solunu kişiliğini bilmiyoruz ki belki kıza umut bağlamıştır bilemeyiz onun uğruna her şeyi yapabilecek kapasitede biri belki de kızı kaybetmemek için.

Her ne olursa olsun, bu durum kimseye yakışmaz, istediğin kadar hoşlan, sakın ama sakın bu fikrini kimseye söyleme, elbet vazgeçeceksin.

Kesinlikle.

O da var, kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…