Yakın arkadaşın sevgilisinden hoşlanmak

Güzel bulabilirsin, hoşlanabilirsin bunlar insancıl hisler. Taş gibi bir hatun gördüğünde insanın yüreği bir hoplar. Testestoranlar halaya durur adasd bunlar normal. Ama şahsen arkadaşımın sevgilisinden hoşlandığım noktada kızla iletişimimi keserdim. O kız sana yar olmadığı gibi arkadaşlarınla da aran bozulur. Bir kız için değmez. Emin ol güzelin de güzeli çıkar. Eğer karakterini sevdiysen onunda daha güzel çıkar merak etme.

O zaman neden böyle bir konu açıyorsunuz?

@shayrxn hocam yapman gereni söylüyorum. Adamın sevgilisiyle muhatap olmamalısın. En yakın arkadaşın senin sevgilin için bu duyguları beslese ne olurdu diye empati kurmanı rica ediyorum.

Hocam sizi anlayamadım bir başka söylüyorsunuz bir başka az önce beni yerlere sokuyordunuz şimdi tavsiye veriyorum diyorsunuz.

O zaman neden böyle bir konu açıyorsunuz?
Hocam benim dostum diyeceğim ağzı sıkı arkadaşlarım yok onun için ne yapmalıyım bu düşünceden nasıl kurutulurum diye konu açtım siz yardım etmekten çok aşşağlıyorsunuz

Hocam sapıklıkla alakası yok ki konunun neden sapık diyelim size bu kızdan tahmini ne zamandır hoşlanıyorsunuz ve bu kızla ilgili hayaller kuruyor musunuz erkek arkadaşı yani karşıdaki elemanla kız hakkında ağzını arayın o zaman seviyor mu? Sevmiyor mu? Bırakmak istiyor mu? İstemiyor mu? Anlarsınız öyle yol alırsınız yani eğer adam seviyorsa bırakın gitsin bence sizin konuyu açtığınız ilk mesajınız yüzünden bu şekilde yaklaştık.

Hocam sizi anlayamadım bir başka söylüyorsunuz bir başka az önce beni yerlere sokuyordunuz şimdi tavsiye veriyorum diyorsunuz.

Konu açıp tavsiye veya fikir alıyorsunuz değil mi hocam? E ben de düşüncemi söyledim. Sizce de terbiyesizce bir şey değil mi bu? Bunu yazdıktan sonra yukarıda bunu demişsiniz:

Galiba siz hiç aşık olmadınız hocam sanki benim elimdeymiş gibi bir de boş boş laf yapıyorsunuz ya yazık.

Ben de bunun üzerine tavsiye veriyorum. Ama bakıyorum hiçbir fikri tınlamıyorsunuz.

Hocam kızla asla hayal kurmadım ve 1 haftadır hoşlanıyorum ben kızı elinden almaya felan çalışmıyorum ben aksine bu kötü düşünceden nasıl kurtulurum onun çözümü arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…