Cthulhussy
Decapat
Hocam bu konularda çok kötüyüm, daha doğrusu ben kötüyüm demeyelim de insanlar çok değişti artık. Benim ilgilendiğim konular felsefe, din, kitaplar, müzik tarihi, tarih, oyunlar vs. fakat insanların tek derdi artık instagramdan istek attıkları kız olmuş.Konuşma, engelle onları. Değerli zamanını çalmasınlar boşuna. Başka arkadaşlar bulursun her türlü, merak etme.
Derdini anlayabiliyorum. Maalesef ki katılıyorum. İnsanların ve yeni gelecek neslin bu kadar kötü bir yozlaşmaya doğru yönelmesi hiç iç açıcı değil.Hocam bu konularda çok kötüyüm, daha doğrusu ben kötüyüm demeyelim de insanlar çok değişti artık. Benim ilgilendiğim konular felsefe, din, kitaplar, müzik tarihi, tarih, oyunlar vs. fakat insanların tek derdi artık instagramdan istek attıkları kız olmuş.
Birbirlerinin tüm değerlerine küfür edip bunu arkadaşlık, sosyallik zannediyorlar. Tüm ülkenin böyle olduğu bir ortamda benim kafada bir arkadaş bulmak dünyanın en zor işi gerçekten...
Spor salonuna kaydoldum, öyle motivasyon buluyorum spor esnasında kafada hiçbir şey kalmıyor gerçekten dünyanın en güzel ilacı olabilir. Onun dışında boş zamanlarda kütüphanelerde geziyorum, kendi başıma yürüyüş yapıyorum. Yalnızlık şimdiden yoruyor ama...
@SeanStrickland Hocam rahatsızlık için kusura bakmayın fakat konuyu siz de görmüşsünüz, kendi fikirlerinizi rica etsem yazabilir misiniz çünkü konu zaten görünmeyecek fakat benim bugün gerçekten 2-3 insana dahi olsa derdimi paylaşmaya ihtiyacım var. Kendi kafamda çok birikti bu bunlatı ve beni psikolojik olarak aşırı yıpratıyor, birileriyle paylaşıp fikir almam lazım gerçekten çok ihtiyacım var.
Hocam zaten yüksek ihtimalle artık daha konuşmam bunlarla fakat ben aslen Muğla'lıyım, yaklaşık 1 yıl önce Nevşehire taşındık tayinden ötürü vs. Muğla'nın ortamından sonra gerçekten çok fark ettirdi burası, orada kafama uygun pek çok insan vardı fakat burada hep dediğim tipte insanlardan var.@Cthulhussy arkadaşın dediğine tamamen katılıyorum yeni çevre bul kendini rezil etme. Ayni okuldaysan kavga etmeden çık zamanında yaşadım bu olayları başka gruplara kısa süreli takıl illaki biriyle frekansin tutar zaten.
Hocam kütüphanede vs. illa bir şekilde muhabbet dönüyor fakat sonuçta çoğu kişiyi sadece 1 defa görüyorsunuz o yüzden pek yakın arkadaşlık kurma şansı olmuyor, kurslara gelecek olursak aslında şimdiden sporda bana yardımcı olanlar var fakat yani böyle dışarıda buluşmalık yakın arkadaşlığa nasıl çekilir bir fikrim yok.Derdini anlayabiliyorum. Maalesef ki katılıyorum. İnsanların ve yeni gelecek neslin bu kadar kötü bir yozlaşmaya doğru yönelmesi hiç iç açıcı değil.
Senin ilgi alanlarının bulunduğu bir discord sunucusuna katıl, oradan felsefe,din vs. tartışarak dostluklar edinebilirsin. Veya discord sunucusunun dışında düşün. Mesela bir topluluğa katılabilirsin. Örneğin kurs gibi, tüm insanların aynı amaca yönelik çalışması, senin de kafa dengi bir insan bulmana vesile olabilir. YKS çalışıyorsan Instagram ders gruplarına vs. girebilirsin
Fakat o arkadaşlarından ayrıl. Onlar gerçek arkadaşların değil senin.
Bu kısımda numarasını alabilirsin veya Instagram hesabını daha iyi olur sanki. Üniversite tutturursan orada da yine aynı tarz kişiler elbet karşına çıkar ama en azından olgunlaşmış olurlar diye düşünüyorum. Rica ederim. İyi akşamlarHocam kütüphanede vs. illa bir şekilde muhabbet dönüyor fakat sonuçta çoğu kişiyi sadece 1 defa görüyorsunuz o yüzden pek yakın arkadaşlık kurma şansı olmuyor, kurslara gelecek olursak aslında şimdiden sporda bana yardımcı olanlar var fakat yani böyle dışarıda buluşmalık yakın arkadaşlığa nasıl çekilir bir fikrim yok
Aslında ben Instagram'ı komple silmeyi düşünüyorum, başka insanlar için kendimi değiştirmeyi bırakcağım artık. Üniversitede daha geniş bir çevreye sahip olunulacağından ve dediğim gibi kafamdaki zaten yüksek seviyeli bölümü yüksek dereceli okulda tutturursam bu kadar kötü bir çevreye sahip olacağımı düşünmüyorum. Tekrardan teşekkürler...Bu kısımda numarasını alabilirsin veya Instagram hesabını daha iyi olur sanki. Üniversite tutturursan orada da yine aynı tarz kişiler elbet karşına çıkar ama en azından olgunlaşmış olurlar diye düşünüyorum. Rica ederim. İyi akşamlar