R RİPX_009 Picopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 412 19 Mart 2021 #11 körbiginar dedi: Hocam süreniz kesinse mod arkadaşlardan o kadar süre ban isteyebilirsiniz. Maksat forum sizi bölmesin. Unutmadan, görüşmek üzere. Umarım hedefinize ulaşırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam ban konusunda ciddi misiniz? Ben de LGS'ye çalışıyorum eğer böyle bir şey varsa cidden yaparım.
körbiginar dedi: Hocam süreniz kesinse mod arkadaşlardan o kadar süre ban isteyebilirsiniz. Maksat forum sizi bölmesin. Unutmadan, görüşmek üzere. Umarım hedefinize ulaşırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam ban konusunda ciddi misiniz? Ben de LGS'ye çalışıyorum eğer böyle bir şey varsa cidden yaparım.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.854 Makaleler 18 Çözümler 452 Yer Valisiz Vilayet! 19 Mart 2021 #12 Birisi42 dedi: Sınırsızın yolunu biliyorum ama gerek yok. Bu arada bir arkadaşım bana haber etti ODTÜ'deki bizim forumdan adı @KojiroHyuga04 olan birisi gelecekmiş oraya. Belki tanışırsınız. Genişletmek için tıkla... İnşallah diyelim, sıkı çalışıyorum.
Birisi42 dedi: Sınırsızın yolunu biliyorum ama gerek yok. Bu arada bir arkadaşım bana haber etti ODTÜ'deki bizim forumdan adı @KojiroHyuga04 olan birisi gelecekmiş oraya. Belki tanışırsınız. Genişletmek için tıkla... İnşallah diyelim, sıkı çalışıyorum.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Mart 2021 #13 RİPX_009 dedi: Hocam ban konusunda ciddi misiniz? Ben de LGS'ye çalışıyorum eğer böyle bir şey varsa cidden yaparım. Genişletmek için tıkla... Hocam bir süre önce yapılıyordu istek ban. Sonrasında bir ara bıraktılar ama belki tekrar dönmüşlerdir.
RİPX_009 dedi: Hocam ban konusunda ciddi misiniz? Ben de LGS'ye çalışıyorum eğer böyle bir şey varsa cidden yaparım. Genişletmek için tıkla... Hocam bir süre önce yapılıyordu istek ban. Sonrasında bir ara bıraktılar ama belki tekrar dönmüşlerdir.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.854 Makaleler 18 Çözümler 452 Yer Valisiz Vilayet! 19 Mart 2021 #14 Haruki Murakami dedi: Ok. Açıklama için açıklama konusu açan da ne bileyim ama. Genişletmek için tıkla... Yine de açayım hocam.
Haruki Murakami dedi: Ok. Açıklama için açıklama konusu açan da ne bileyim ama. Genişletmek için tıkla... Yine de açayım hocam.
R RİPX_009 Picopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 412 19 Mart 2021 #15 körbiginar dedi: Hocam bir süre önce yapılıyordu istek ban. Sonrasında bir ara bıraktılar ama belki tekrar dönmüşlerdir. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl yapacağım şimdi? Kime yazayım hocam?
körbiginar dedi: Hocam bir süre önce yapılıyordu istek ban. Sonrasında bir ara bıraktılar ama belki tekrar dönmüşlerdir. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl yapacağım şimdi? Kime yazayım hocam?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.721 Makaleler 8 Çözümler 230 Yer İstanbul 19 Mart 2021 #16 Benim de bırakasım var, konular birikti. Oyunları da silmek lazım. Var mı forumu geçici olarak bırakmak için taktik verecek?
Benim de bırakasım var, konular birikti. Oyunları da silmek lazım. Var mı forumu geçici olarak bırakmak için taktik verecek?
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 19 Mart 2021 #17 Blacksidemre dedi: Benim de bırakasım var, konular birikti. Oyunları da silmek lazım. Var mı forumu geçici olarak bırakmak için taktik verecek? Genişletmek için tıkla... Hocam ben de bırakmak istiyorum aslında. Keşke şöyle herhangi bir yerde 30 dakikadan veya 60 dakikadan fazla zaman geçirince uyaran.
Blacksidemre dedi: Benim de bırakasım var, konular birikti. Oyunları da silmek lazım. Var mı forumu geçici olarak bırakmak için taktik verecek? Genişletmek için tıkla... Hocam ben de bırakmak istiyorum aslında. Keşke şöyle herhangi bir yerde 30 dakikadan veya 60 dakikadan fazla zaman geçirince uyaran.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.474 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 19 Mart 2021 #18 Blacksidemre dedi: Benim de bırakasım var, konular birikti. Oyunları da silmek lazım. Var mı forumu geçici olarak bırakmak için taktik verecek? Genişletmek için tıkla... Ana bacı bırakma, onlar gerekeni yapar. RİPX_009 dedi: Ben nasıl yapacağım şimdi? Kime yazayım hocam? Genişletmek için tıkla... Kendi mesajını raporlayıp derdini anlat. Aslında profilden raporlasan daha iyi olur. Yapıp yapmayacakları onlara kalmış.
Blacksidemre dedi: Benim de bırakasım var, konular birikti. Oyunları da silmek lazım. Var mı forumu geçici olarak bırakmak için taktik verecek? Genişletmek için tıkla... Ana bacı bırakma, onlar gerekeni yapar. RİPX_009 dedi: Ben nasıl yapacağım şimdi? Kime yazayım hocam? Genişletmek için tıkla... Kendi mesajını raporlayıp derdini anlat. Aslında profilden raporlasan daha iyi olur. Yapıp yapmayacakları onlara kalmış.
kartalCevirme Centipat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 691 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #19 Qi Strannik dedi: Aylık ban yok mu? Ben de ara vermek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben denemiştim. Ban atmıyorlar.
Qi Strannik dedi: Aylık ban yok mu? Ben de ara vermek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben denemiştim. Ban atmıyorlar.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.721 Makaleler 8 Çözümler 230 Yer İstanbul 19 Mart 2021 #20 Birisi42 dedi: Hocam ben de bırakmak istiyorum aslında. Keşke şöyle herhangi bir yerde 30 dakikadan veya 60 dakikadan fazla zaman geçirince uyaran. Genişletmek için tıkla... Siteye girmemek için sınırlandırma bile yapmıştım ama işe yaramamıştı. Geçici ban aldığım vakit anca bırakabilmiştim, onda da 2 ay dayanabilmiştim. Vavien. dedi: Ana bacı bırakma, onlar gerekeni yapar. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım hocam. Sadece forumu bırakayım, diğerleri kalsın mı demek istediniz? İlk başta anlamamıştım, bunu düşündüm ama sonum Berkehan gibi de olabilir Son düzenleme: 19 Mart 2021
Birisi42 dedi: Hocam ben de bırakmak istiyorum aslında. Keşke şöyle herhangi bir yerde 30 dakikadan veya 60 dakikadan fazla zaman geçirince uyaran. Genişletmek için tıkla... Siteye girmemek için sınırlandırma bile yapmıştım ama işe yaramamıştı. Geçici ban aldığım vakit anca bırakabilmiştim, onda da 2 ay dayanabilmiştim. Vavien. dedi: Ana bacı bırakma, onlar gerekeni yapar. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım hocam. Sadece forumu bırakayım, diğerleri kalsın mı demek istediniz? İlk başta anlamamıştım, bunu düşündüm ama sonum Berkehan gibi de olabilir