Daha fazla
Merhabalar. 1/64 ölçeğindeki model araçların detaylı yakın çekimlerini yapabilmek için bir kamera ihtiyacım var. Şu anda iPhone 11 cihazını kullanıyorum, onunla birkaç çekim yaptım ancak kamerasının kalitesi beni maalesef tatmin etmiyor. Araçları çok yakından çektiğimde zoomu odaklamıyor. Benim tam olarak buna ihtiyacım var, bir nesneyi çok yakından çektiğimde bile odaklayabilmeli. Bulanık olmamalı. Sanırım bu dediğim olay lensler ile yapılıyormuş. Kamera alanında bilgim sıfır olduğu için alanında bilgili hocalarımın tavsiyelerine ihtiyacım var.
Bütçe konusunu henüz belirleyemedim ancak kamera fiyatlarından az çok haberim var, pahalı cihazlar. Dolayısıyla daha uyguna gelmesi açısından 2. el temiz bir cihaz düşünüyorum. Profesyonellikten ziyade tamamen hobi amaçlı yapacağım. Ağırlıklı olarak video çekimi için kullanacağım fakat ara sıra fotoğraf da çekebilirim. Önereceğiniz modelleri 2. el olarak araştıracağım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bütçe konusunu henüz belirleyemedim ancak kamera fiyatlarından az çok haberim var, pahalı cihazlar. Dolayısıyla daha uyguna gelmesi açısından 2. el temiz bir cihaz düşünüyorum. Profesyonellikten ziyade tamamen hobi amaçlı yapacağım. Ağırlıklı olarak video çekimi için kullanacağım fakat ara sıra fotoğraf da çekebilirim. Önereceğiniz modelleri 2. el olarak araştıracağım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.