J jessepembeadam1 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #1 Merhaba, 20 yaşındayım, her gün dünya değişiyor ve yeni iş fikirleri oluşuyor, sizce yakın gelecekte iş yapacak meslekler nelerdir?
Merhaba, 20 yaşındayım, her gün dünya değişiyor ve yeni iş fikirleri oluşuyor, sizce yakın gelecekte iş yapacak meslekler nelerdir?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.021 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #2 Yapay zeka mühendisliği ve yazılım mühendisliği olabilir.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.663 Makaleler 5 Çözümler 38 21 Kasım 2024 #3 Yenilenebilir Enerji. Birde açıkçası ben hala usta olmanın çok getirisi olduğunu düşünüyorum. Marangoz arkadaşım var benim 4-5 katım para kazanıyor.
Yenilenebilir Enerji. Birde açıkçası ben hala usta olmanın çok getirisi olduğunu düşünüyorum. Marangoz arkadaşım var benim 4-5 katım para kazanıyor.
J jessepembeadam1 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #4 GoDd1 dedi: Yenilenebilir enerji. Genişletmek için tıkla... Ben de o konuda kafa yoruyorum bu aralar.
GoDd1 dedi: Yenilenebilir enerji. Genişletmek için tıkla... Ben de o konuda kafa yoruyorum bu aralar.
Emirolord Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 510 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #5 Hocam dayımın arkadaşı güneş paneli işi yapıyor çok güzel ve karlı meslek. Kurulum yapıyor galiba şirketi var da alan da kazanıyor satan da elektriğinizin fazlasını devlet parayla alıyor.
Hocam dayımın arkadaşı güneş paneli işi yapıyor çok güzel ve karlı meslek. Kurulum yapıyor galiba şirketi var da alan da kazanıyor satan da elektriğinizin fazlasını devlet parayla alıyor.
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 11 21 Kasım 2024 #6 Bende güneş paneli yazmak için gelmişrim, bizzat yakındab tanıdığın var, manyak bir iş piyasa da yapan yok haberiniz olsun.
Bende güneş paneli yazmak için gelmişrim, bizzat yakındab tanıdığın var, manyak bir iş piyasa da yapan yok haberiniz olsun.