Yakın gelecekte yok olacağını düşündüğünüz meslekler

@Jira gelecekte pilotluk mesleği sence işlevini yitirir mi? Mesela robot pilotlar üretilip artık pilotlara ihtiyaç kalmaması gibi bir durum oluşabilir mi?
Öyle bir şey söz konusu olamaz. Kimse otomatik pilotlu uçağa binmez, güvenmez kimse.

Polisler, güvenlik görevlileri yerine androidler gelir. Tabii bu yakın gelecekte mümkün değil.

Tercumanlığı google translate den çok daha üst düzey şeylerin yerini alacağını düşünüyorum zaten bununla ilgili projeler var elon musk'ın beyin'e takılan çipi gibi.

Makine mühendisliği yerini robotlara bırakacak.

Makine tarzı şeyler dışında mesleklerin yok olacağını düşünmüyorum şahsen.

Öyle bir şey söz konusu olamaz. Kimse otomatik pilotlu uçağa binmez, güvenmez kimse.

Polisler, güvenlik görevlileri yerine androidler gelir. Tabii bu yakın gelecekte mümkün değil.

Güzel bir sistem geliştirilirse ben binerim.

Bence bilgisayarcı abiler. Zira her geçen gün insanlar bilgisayarlar üzerine daha fazla bilgi sahibi oluyor. Yakın zamanda olmasa bile ilerde yok olacak meslekler arasına girebilirler. Şahsi düşüncem.

Bilgisayarcılar yok olacak. Çünkü oyun konsolları cayır cayır geliyor. Bu jenerasyon değil ama bir daha çıkacak olan yeni konsollar, hem bilgisayar kullanımını, hem de 8K 60FPS - 4K 120FPS oyunculuğu sunacak gibi görünüyor. Ve oyuncular için bilgisayar teknolojisi raflara kalkıyor olacak gibi.

Bence bilgisayarcı abiler. Zira her geçen gün insanlar bilgisayarlar üzerine daha fazla bilgi sahibi oluyor. Yakın zamanda olmasa bile ilerde yok olacak meslekler arasına girebilirler. Şahsi düşüncem.
Hocam hâlen daha bilgisayarcilara akın akın gidiliyor. Ülkemizde format atamayan insanlar dahi var. Keşke yok olsalar, dolandırmada üzerlerine yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…