nisoş Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 303 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Temmuz 2025 #1 Merhaba arkadaşlar ben Python için bu iki kurs arasında kaldım. Bunların dışında başka tavsiyeniz varsa açığım. Sadık turanı Udemy'den izleyeceğim.
Merhaba arkadaşlar ben Python için bu iki kurs arasında kaldım. Bunların dışında başka tavsiyeniz varsa açığım. Sadık turanı Udemy'den izleyeceğim.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.706 Makaleler 27 Çözümler 179 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 11 Temmuz 2025 #2 nisoş dedi: Merhaba arkadaşlar ben Python için bu iki kurs arasında kaldım. Bunların dışında başka tavsiyeniz varsa açığım. Sadık turanı Udemy'den izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sadık Turan'ı severim iyi hocadır. Yakın kampüs'ü bilmiyorum. Benim seçimim Sadık Turan olur. Çok daha fazla öğrencisi olduğunu düşünüyorum ve 4,5'tan düşük dersi yok.
nisoş dedi: Merhaba arkadaşlar ben Python için bu iki kurs arasında kaldım. Bunların dışında başka tavsiyeniz varsa açığım. Sadık turanı Udemy'den izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sadık Turan'ı severim iyi hocadır. Yakın kampüs'ü bilmiyorum. Benim seçimim Sadık Turan olur. Çok daha fazla öğrencisi olduğunu düşünüyorum ve 4,5'tan düşük dersi yok.