ahmetkayahazretleri Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 230 10 Ağustos 2023 #1 Yakın kız arkadaşım dün manitasından ayrıldı. Yanıma gelsene diyor. Korkuyorum. Nasıl atlatırım kızı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2023
Yakın kız arkadaşım dün manitasından ayrıldı. Yanıma gelsene diyor. Korkuyorum. Nasıl atlatırım kızı?
mustafa uz Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #2 Neyden korkuyorsun tam olarak.
Mauro Emanuel Icardi Centipat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #3 Hocam "Yanıma gelsene" mesajından tam olarak ne anladınız acaba ?
hawtsauce Kilopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 4.352 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer china Daha fazla Sistem Özellikleri ching chang huang wang cpu xing 3414g shuwan shiluwan retwux 8030 tiwawatan dedediar16 wuanxing la ramen ramin 3451 geekabitwuan sulawciwang materebowng madderwaun eususw 3548 kim ling suwan kasuwan 42 ded shuwan fanlingwuan fanllggw 学习进行时 全国生态环境保护大会17日至18日在京召开。习近平总书记出席会议并发表重要讲话。讲话中,习近平总书记深刻阐述了新征程上推进生态文明建设需要处理好的重大关系,系统部署了全面推进美丽中国建设的战略任务和重大举措。新华社《学习进行时》原创品牌栏目“讲习所”推出文章,与您一同感悟。 “我对生态环境工作历来看得很 这是2018年5月,习近平总书记在全国生态环境保护大会上所说的话。正是那次大会,正 Cinsiyet Erkek Meslek kapici 10 Ağustos 2023 #4 @Mauro Emanuel Icardi sevgilisine dövdürücek diye galiba
ahmetkayahazretleri Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 230 10 Ağustos 2023 #5 mustafa uz dedi: Neden korkuyorsun tam olarak. Genişletmek için tıkla... Mauro Emanuel Icardi dedi: Hocam "Yanıma gelsene" mesajından tam olarak ne anladınız acaba? Genişletmek için tıkla... hawtsauce dedi: @Mauro Emanuel Icardi sevgilisine dövdürücek diye galiba Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla ilişkiye gireriz diye korkuyorum daha önceden başımıza geldi
mustafa uz dedi: Neden korkuyorsun tam olarak. Genişletmek için tıkla... Mauro Emanuel Icardi dedi: Hocam "Yanıma gelsene" mesajından tam olarak ne anladınız acaba? Genişletmek için tıkla... hawtsauce dedi: @Mauro Emanuel Icardi sevgilisine dövdürücek diye galiba Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla ilişkiye gireriz diye korkuyorum daha önceden başımıza geldi
Mauro Emanuel Icardi Centipat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #6 ahmetkayahazretleri dedi: Yanlışlıkla ilişkiye gireriz diye korkuyorum daha önceden başımıza geldi Genişletmek için tıkla... Daha önceden başına geldiyse ve bu durumdan korkuyorsan neden arkadaşlığını kesmedin hocam.
ahmetkayahazretleri dedi: Yanlışlıkla ilişkiye gireriz diye korkuyorum daha önceden başımıza geldi Genişletmek için tıkla... Daha önceden başına geldiyse ve bu durumdan korkuyorsan neden arkadaşlığını kesmedin hocam.
hawtsauce Kilopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 4.352 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer china Daha fazla Sistem Özellikleri ching chang huang wang cpu xing 3414g shuwan shiluwan retwux 8030 tiwawatan dedediar16 wuanxing la ramen ramin 3451 geekabitwuan sulawciwang materebowng madderwaun eususw 3548 kim ling suwan kasuwan 42 ded shuwan fanlingwuan fanllggw 学习进行时 全国生态环境保护大会17日至18日在京召开。习近平总书记出席会议并发表重要讲话。讲话中,习近平总书记深刻阐述了新征程上推进生态文明建设需要处理好的重大关系,系统部署了全面推进美丽中国建设的战略任务和重大举措。新华社《学习进行时》原创品牌栏目“讲习所”推出文章,与您一同感悟。 “我对生态环境工作历来看得很 这是2018年5月,习近平总书记在全国生态环境保护大会上所说的话。正是那次大会,正 Cinsiyet Erkek Meslek kapici 10 Ağustos 2023 #7 bıktım ben bu şeylerden artık hafî gidin kendiniz çözün. Beni ilgilendirmez.
B bbiwy Femtopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 59 10 Ağustos 2023 #8 hawtsauce dedi: Bıktım ben bu şeylerden artık hafî gidin kendiniz çözün. Beni ilgilendirmez. Genişletmek için tıkla... İlgilendirmiyorsa mesaj yazma geç, neyin gazına geldin?
hawtsauce dedi: Bıktım ben bu şeylerden artık hafî gidin kendiniz çözün. Beni ilgilendirmez. Genişletmek için tıkla... İlgilendirmiyorsa mesaj yazma geç, neyin gazına geldin?
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 11 Ağustos 2023 #9 ahmetkayahazretleri dedi: Yanlışlıkla ilişkiye gireriz diye korkuyorum daha önceden başımıza geldi Genişletmek için tıkla... İki farklı insan yanlışlıkla nasıl ilişkiye girebilir? İsteyerek yapıp daha sonrasında pişman olduğunuz bir şey olabilir mi acaba?
ahmetkayahazretleri dedi: Yanlışlıkla ilişkiye gireriz diye korkuyorum daha önceden başımıza geldi Genişletmek için tıkla... İki farklı insan yanlışlıkla nasıl ilişkiye girebilir? İsteyerek yapıp daha sonrasında pişman olduğunuz bir şey olabilir mi acaba?
AyhanTheAlwaysJunior Centipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 433 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Şirket ne verirse. Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 11 Ağustos 2023 #10 SOSYAL RESET!!