Yakın kız arkadaşıma nasıl açılabilirim?

KG68

Hectopat
Bir arkadaşım var. Yeni tanıştık ve samimiyiz ama ben onu seviyorum. Onun bana verdiği izlenim onunda benden hoşlandığından yana ama nasıl açılacağım bilmiyorum. Beraber olduğumuz fotoğraflardan albüm bastırdım. Yarın buluşup anlatacağım. Nasıl açıklayabilirim?

"Benim sana karşı beslediğim duygularım var, senden saklamak istemedim. Bundan sonraki zamanımı seninle bir ilişki içerisinde geçirmek istiyorum."

Bu yani, daha ne söyleyebilirsin ki değil mi?

Redderse hiçbir şey eskisi gibi olmayacak haberin olsun. O kesin bir sinyal verene kadae uslu uslu otur yerinde bence.

Yok. Sonuçta tanıyorum onu. Reddederse anlayışla karşılayacağını biliyorum. Ama tek temennim kabul etmesi yönünde. İnşallah kabul eder. Sizce nasıl teklif etmeliyim?

Sizce nasıl teklif etmeliyim?

Üstte dediğim şekilde girebilirsin, zaten yapabileceğin o kadar. Ona karşı duygular beslediğini ve ikinize bir şans vermesini istediğini söyleyebilirsin.

Yok. Sonuçta tanıyorum onu. Reddederse anlayışla karşılayacağını biliyorum. Ama tek temennim kabul etmesi yönünde. İnşallah kabul eder. Sizce nasıl teklif etmeliyim?
Dostum, anlayışla karşılamaz demedim zaten. Eskisi gibi yakın arkadaş olamayacaksın onu diyorum. Zaten muhtemelen friendzone yiyeceksin o ayrı konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…