F Furkan Yesildag Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #11 stepby123 dedi: Sağ olun hocam da hangi kanallar onlar acaba isimleri listesi falan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hazır sistem diye aratırsanız birçok kanal bulabilirsiniz hocam ben şimdi buradan tek tek vermeyeyim.
stepby123 dedi: Sağ olun hocam da hangi kanallar onlar acaba isimleri listesi falan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hazır sistem diye aratırsanız birçok kanal bulabilirsiniz hocam ben şimdi buradan tek tek vermeyeyim.
6 691554 Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 529 21 Ağustos 2023 #12 stepby123 dedi: Acaba ağustos sonuna doğru veya eylük başı yine çıkar mı bir de genellikle hangi sitelerde çıkarlar ona göre takip ederim. Genişletmek için tıkla... itopyada çıkıyor hocam ben tam alcam stoklar bitiyor itopyayı takip etmeni öneririm.
stepby123 dedi: Acaba ağustos sonuna doğru veya eylük başı yine çıkar mı bir de genellikle hangi sitelerde çıkarlar ona göre takip ederim. Genişletmek için tıkla... itopyada çıkıyor hocam ben tam alcam stoklar bitiyor itopyayı takip etmeni öneririm.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #13 stepby123 dedi: Acaba ağustos sonuna doğru veya eylük başı yine çıkar mı bir de genellikle hangi sitelerde çıkarlar ona göre takip ederim. Genişletmek için tıkla... Çıkabilir. Çok ani oluyor kanalları sırasıyla vereyim size bakın. Donanım Arşivi. Technopat. Haqqus. ModArt PC Frekans TV. Arkadaşları daha fazla ekleyebilir şu an aklımda kalanlar bunlar.
stepby123 dedi: Acaba ağustos sonuna doğru veya eylük başı yine çıkar mı bir de genellikle hangi sitelerde çıkarlar ona göre takip ederim. Genişletmek için tıkla... Çıkabilir. Çok ani oluyor kanalları sırasıyla vereyim size bakın. Donanım Arşivi. Technopat. Haqqus. ModArt PC Frekans TV. Arkadaşları daha fazla ekleyebilir şu an aklımda kalanlar bunlar.
S stepby123 Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #14 Furkan Yesildag dedi: Hazır sistem diye aratırsanız birçok kanal bulabilirsiniz hocam ben şimdi buradan tek tek vermeyeyim. Genişletmek için tıkla... Sizin dediginiz YouTube kanallarımı yoksa Gaming gen vb gibi siteler miydi hocam? 691554 dedi: İtopya'da çıkıyor hocam ben tam alacağım stoklar bitiyor İtopya'yı takip etmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bakacağım. Lusyz dedi: Çıkabilir. Çok ani oluyor kanalları sırasıyla vereyim size bakın. Donanım Arşivi. Technopat. Haqqus. ModArt PC. Frekans TV. Arkadaşları daha fazla ekleyebilir şu an aklımda kalanlar bunlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Son düzenleme: 21 Ağustos 2023
Furkan Yesildag dedi: Hazır sistem diye aratırsanız birçok kanal bulabilirsiniz hocam ben şimdi buradan tek tek vermeyeyim. Genişletmek için tıkla... Sizin dediginiz YouTube kanallarımı yoksa Gaming gen vb gibi siteler miydi hocam? 691554 dedi: İtopya'da çıkıyor hocam ben tam alacağım stoklar bitiyor İtopya'yı takip etmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bakacağım. Lusyz dedi: Çıkabilir. Çok ani oluyor kanalları sırasıyla vereyim size bakın. Donanım Arşivi. Technopat. Haqqus. ModArt PC. Frekans TV. Arkadaşları daha fazla ekleyebilir şu an aklımda kalanlar bunlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.