Yakın zamanda bilgisayarlar indirime girer mi?

unus404

Decapat
Daha fazla  
Son zamanlarda OEM paket bir bilgisayar almak istiyorum geçen hafta oldukça iyi kasım indirimleri vardı aslında fakat yetişemedim. Sizce yakın zamanda bir indirim daha görebilir miyiz? 03.12.25

Parçaları tek tek alsanız indirimden almış gibi kâr edersiniz bence. Çok araştırmadım ama baktığım sistemler hep parça fiyatlarından daha pahalı oluyor.

Parçaları tek tek alsanız indirimden almış gibi kâr edersiniz bence. Çok araştırmadım ama baktığım sistemler hep parça fiyatlarından daha pahalı oluyor.
Hocam ramler en ucuz 20k nasıl karlı olsun

Son zamanlarda OEM paket bir bilgisayar almak istiyorum geçen hafta oldukça iyi kasım indirimleri vardı aslında fakat yetişemedim. Sizce yakın zamanda bir indirim daha görebilir miyiz? 03.12.25
Ocak ayına bırakırsan bütçeni bir hayli yükseltmen gerekecek TRT vergileriyle+yeni yıl zamları ile.

Ocak ayına bırakırsan bütçeni bir hayli yükseltmen gerekecek TRT vergileriyle+yeni yıl zamları ile.
hocam bende yeni yıl gelmeden almak istiyorum da indirim olursa 7800x3d 9070xt sistem bulurum belki bütçe 70 k

Yeni yıl zamlarıyla beraber hiç beklemeyin indirim derim. Bir de bandrol vergisi getirdiler az vergi ödüyormuşuz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…