emircan23 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2025 #11 swaghos dedi: Eki Görüntüle 2621039 Epic Games, yakın zamanda Hogwarts Legacy satın alan kullanıcılara oyuna ücretsiz sahip olmaları için para iadesi yapmaya başladı. Genişletmek için tıkla... bende daha önce vardı iade yapmak için satın alma geçmişime gittim oyun çıkmıyor bende bu yüzden iade yapamıyorum
swaghos dedi: Eki Görüntüle 2621039 Epic Games, yakın zamanda Hogwarts Legacy satın alan kullanıcılara oyuna ücretsiz sahip olmaları için para iadesi yapmaya başladı. Genişletmek için tıkla... bende daha önce vardı iade yapmak için satın alma geçmişime gittim oyun çıkmıyor bende bu yüzden iade yapamıyorum
BeratKya00 Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2025 #12 emircan23 dedi: Bende daha önce vardı iade yapmak için satın alma geçmişime gittim oyun çıkmıyor bende bu yüzden iade yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı 3 ay olmuş oyunu alalı belki ondandır benimki belki de birden yatırmıyorlar herkesinkini.
emircan23 dedi: Bende daha önce vardı iade yapmak için satın alma geçmişime gittim oyun çıkmıyor bende bu yüzden iade yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı 3 ay olmuş oyunu alalı belki ondandır benimki belki de birden yatırmıyorlar herkesinkini.