Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 504 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #1 20$ hediye kodum var Steam’de ve GTA 5 almak istiyorum, yakında bununla ilgili bi indirim olacak mı? Ona göre bekleyeceğim.
20$ hediye kodum var Steam’de ve GTA 5 almak istiyorum, yakında bununla ilgili bi indirim olacak mı? Ona göre bekleyeceğim.
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #2 Biraz erken davransaydınız kış indiriminde yakalardınız. Kodu satabilirseniz Rockstar'ın kendi uygulamasından 500₺ ye alabilirsiniz.
Biraz erken davransaydınız kış indiriminde yakalardınız. Kodu satabilirseniz Rockstar'ın kendi uygulamasından 500₺ ye alabilirsiniz.
Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 504 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #3 Enlightened dedi: Biraz erken davransaydınız kış indiriminde yakalardınız. Kodu satabilirseniz Rockstar'ın kendi uygulamasından 500₺ ye alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam alacaktım tam kod geldiği gibi indirim bitti, şans işte.
Enlightened dedi: Biraz erken davransaydınız kış indiriminde yakalardınız. Kodu satabilirseniz Rockstar'ın kendi uygulamasından 500₺ ye alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam alacaktım tam kod geldiği gibi indirim bitti, şans işte.
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #4 14-21 Mart'da ilkbahar indirimi var ama GTA 5 olur mu bilemem.
Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 504 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #5 Enlightened dedi: Enlightened dedi: 14-21 Mart'da ilkbahar indirimi var ama GTA 5 olur mu bilemem. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah
Enlightened dedi: Enlightened dedi: 14-21 Mart'da ilkbahar indirimi var ama GTA 5 olur mu bilemem. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah