Yakınlarda Amazon'dan alışveriş yapan oldu mu?

Makaleler
1
Yer
Hatay :)
Daha fazla  
Meslek
Electrical Automation
Profil Kapağı
1525868904
Arkadaşlar merhaba. Bir siparişim oldu ve 10 gün oldu, hala kargoya verilmedi. Yakınlarda Amazon'dan alışveriş yapan arkadaşlar varsa durumlarını merak ettim. Normalde en hızlı şekilde kargolanırdı. Amazon.com bu arada.

Kargonuz kayıp olmuş olabilir. Eger kayıp olduysa Amazon sizin ile iletişime geçecek.

Arkadaşlar Amerika sitesinden sipariş ettim ürünü. Kaybolma falan söz konusu değil de kargo aşaması çok uzadı. Destek tam anlamıyla yardımcı olamıyor. Benzer durumları yaşayan var mı diye merak ettim.

Diğer sitelerden gelen ürünler 2 gün içerisinde teslim olur genelde. Buradan yaptığım alışverişler 4-5 günden aşağı sürmüyor. Biraz ağır kalıyor ve Prime aboneliğim de var üstelik. Sizin süre çok uzun olmuş yalnız. Kargoya verilmesi o kadar sürmez normalde. Aldığınız yer mağaza mı yoksa Amazon'un kendisi mi satıyor? Link de atabilirsiniz.

Satıcı Amazon. https://www.amazon.com/Acer-Display...d=13896615011&ie=UTF8&th=1&utm_source=spydrop

Prime dayden satın aldıysanız şu an kargoya verilmesi uzun sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…