Yakınlarda Amazon'dan alışveriş yapan oldu mu?

Bakalım hocam hala bekliyorum. Ya ciddi bir indirim yakaladım o şekilde aldım. İptalde edemiyorum bu yüzden aciliyeti vardı.

Benim de acelem vardı canlı desteğe bağlanıp bayağı konuşmuştum bilmiyorum faydası oldu mu fakat ertesi gün kargoya verdiler.

merhaba. ürün gelmiştir elinize büyük ihtimalle. memnun kaldınız mı? aynı üründen almayı düşünüyorum da.

@Kaan Atbaş Evet ürünün elime geçmesi 22 gün sürdü. Bu fiyata daha iyisi alınmaz diye düşünüyorum. Şuan 3800-3900TL civarlarına geliyor sanırım. Ben 4GB RAM takviyesi yaptım. Cihaz şahane her işimi görüyor. Oyun konusunda da tatmin edici fakat oyun oynanacak bir cihaz değil. Görüntü kalitesi, paneli falan çok iyi. İnce bir cihaz, şarjı falanda güzel gidiyor. Isınma sorunu da yok. 50-55 derece maksimum sıcaklık gördüm. Cihaza yükseltme yapmak için sökmek çok basit. Arka kapaktaki vidaları çıkarınca arka tarafı çıkıyor. İstediğin gibi yükseltme yapabiliyorsun. Touchpad biraz hoşuma gitmedi onun dışında cihaz çok çok güzel.

ram ve mouse ikilisiyle toplam 4k tutuyor. bana çok uygun geldi, siz de memnun kalmışsınız. almamda bir sakınca yoktur o zaman herhalde? garanti konusu biraz kafamı kurcaladı ama ürün bozuk gelmedikten sonra garantilik bir işimiz kalmıyor zaten. son olarak adaptör konusunu merak ediyorum, yolladıkları adaptör us prizli olanından sanırım, mesaj atsam ab versiyon yollamaları mümkün mü?
oyun performansı çok önemli değil, günlük üni ihtiyacı için ve dizi film için kullanılacak. o yüzden ips ekranı önemsiyorum, gerisi de her işimi görür gibi zaten.

@Kaan Atbaş Dostum bende dizi, film ve video falan izlemek aldım. Asıl alma amacım buydu. Adaptör konusunda 10TL gibi fiyata bir tane çevirici aldım. Aslında gerekte yokmuş. Standart bir laptop güç kablosu ile değiştirebilirsin. Ürünün EU versiyonu yok diye biliyorum. Yine de canlı yardımdan sorabilirsin. Dediğim gibi ekranı olsun görüntü kalitesi olsun çok çok iyi. Garanti olarak çok umurumda olmadı açıkçası. Ama global garantisi olabilir, hiç bakmadım. O dediğin işlerin hepsini rahatlıkla yaparsın dediğim gibi. Bu fiyata burada Celeron işlemcili laptop almak yerine bunu almak çok daha mantıklı. Ben bu fiyatın yarısına aldım bu arada.

bir arkadaş içinden adaptör çıkmıyor demişti de ondan sordum. evet bu fiyata maalesef celeron var ülkemizde, o yüzden ing klavye tınlamadan direkt yurtdısından bunu alayım diyorum. teşekkürler yardımlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…