Yakışıklı değilim

snezzy

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Tipsizim, zayıfım hayattan bıktım.

Kankama yakışıklı mıyım diye sorduğum yakışıklısın diyor ama ben de biliyorum beni üzmemek için dediğini çevremdekilerin çoğu tipsizsin diyor boyum kısa zayıfım dışlandığımı hissediyorum ve henüz 16 yaşındayım.

Sadece içimi dökmek istedim.

Henüz gelişme çağında böyle düşünüp dışlandığını hissetmek seni depresyona kadar sürükleyebilir, öncelikle bunları bırakmalısın. Kendini nasıl yakışıklı hissediyorsan öyle ol, kendine bakmayı ihmal etme. Maddi durumun var ise spora başlayabilirsin, kilo alıp vücudunu geliştirmen seni iyi hissettirebilir.

Tipsizim, zayıfım hayattan bıktım.

Kankama yakışıklı mıyım diye sorduğum yakışıklısın diyor ama ben de biliyorum beni üzmemek için dediğini çevremdekilerin çoğu tipsizsin diyor boyum kısa zayıfım dışlandığımı hissediyorum ve henüz 16 yaşındayım.

Sadece içimi dökmek istedim.
Dostum sadece dönemin güzellik algısına kapılan, bundan 50-100 yıl sonra şahsi olarak kendilerinden eser kalmayacak olan aciz insan varlığı için hayatını mahvetme. Onun bunun senin hakkında ne düşüneceğini düşünmekten çok kendi mutluluğunu düşün. İnsan bencil bir varlıktır. Yaklaşık 70-80 yıl yaşayıp gideceğin bir hayatta böyle şeyleri kafana takmak sadece zarar getirir. Sadece mutlu olmaya bak.

Hepsini geçtim güzel veya çirkin insan yoktur tarzını bulamamış insan vardır. O çok yakışıklı kaslı olduğunu düşündüğün adamlar saatlerini yıllarını harcıyor o hallere gelmek için. Bakım, estetik, para, zaman en sonunda o hale geliyorlar birde o formu korumak için dahada uğraşıyorlar. Bu yüzden gereksiz yere kendini üzme. Kusurun veya şansızlığın yok yaşın daha çok genç zamanla kendini tanıyacaksın, bir karakterin oluşacak ve insanların gözünde seni çirkin veya güzel yapan şey davranışların ve hayat görüşün olmaya başlayacak. Bu yüzden bu tip şeylerle kendini üzmek yerine mutlu olacağın ve ilgin olan alanlarda insanlarla tanışmaya ve kendini geliştirmeye bak. Bu tip saçma şeyleride çok fazla dert etme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı