Yakışıklı mı yoksa tatlı mısınız?

Kızlar bana genelde sempatiksin diyor bunun anlamını bilmeyen yoktur herhalde.

Kızlar bana genelde sempatiksin diyor bunun anlamını bilmeyen yoktur herhalde.
Yakışıklı değilsinin kibarcası işte.

Düzenleme: Babalar bu düşünce 18 yaşından önce sizi çok düşündürür ama 18 yaşından sonra asıl sıkıntılar başlayacağı için ne güzelliğinizin ne de yakışıklılığınızın derdine düşüyorsunuz. O yüzden boş yere yıpratmayın kendinizi. Bu sizin elinizde olan bir şey değil ki zaten Rabbimiz öyle istemiş öyle olmuş. Bizim memlekette kızların gereksiz egosu, erkeklerin ya da kızların güzel olmaması hiç kimseyle birlikte olamayacakmış gibi bir algı var. Ama bu algı ne kadar geniş olursa olsun her malın bir alıcısı oluyor. Güzel değilsindir hayal bile edemeyeceğin bi güzellik gelir bulu seni çok güzelsindir yüzüne bile bakmayacağın birisine vurulursun. O yüzden gönlün ne yapacağı belli olmaz. İşinize gücünüze bakın. Kalbinizdeki neyse size o gelecektir. Siz "neden güzel değilim" diye düzeltemeyeceğiniz şeyi sorgulayacağına ;"ahlakım güzel mi, yalan söylüyor muyum, insanlara nasıl davranıyorum, çevreye, hayvanlara, ağaçlara nasıl davranıyorum?.." gibi gibi düzeltebileceğiniz durumlara odaklanın. Bunlar olmadı mı olan güzelliğinizi de bunlar karalar. Öpüyorum gözlerinizden.

Son düzenleme:
Yakışıklı değil ama sempatik olduğumu söylerler

Gizemliyim. Buradaki üyeler beni görseler, şok geçirir. Adım kadar eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…