BenSuçsuzumHakimBey Picopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 221 9 Eylül 2023 #11 Cidden yakışıklısın.
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 9 Eylül 2023 #12 Dead Girl dedi: Bir kız olarak sana düştüm İzmir'deysen tanışabiliriz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. BenSuçsuzumHakimBey dedi: Cidden yakışıklısın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Dead Girl dedi: Bir kız olarak sana düştüm İzmir'deysen tanışabiliriz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. BenSuçsuzumHakimBey dedi: Cidden yakışıklısın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
R ROSD Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 548 Çözümler 3 Yer istanbul/kartal 9 Eylül 2023 #13 kıskandım lan
Prisee Picopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #14 14 yaş kaç oluyor bilmiyorum 7. veya 8. sınıfsın galiba eğer öyle ise gayet yakışıklısın kardeşim.
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 10 Eylül 2023 #15 ROSD dedi: Kıskandım lan Genişletmek için tıkla... Önemli olan akıl, iç boş olduktan sonra dış görüntü bir işe yaramıyor. Eminim ki sende yakışıklısın Prisee dedi: 14 yaş kaç oluyor bilmiyorum 7. veya 8. sınıfsın galiba eğer öyle ise gayet yakışıklısın kardeşim. Genişletmek için tıkla... 8'i bitirdim. Yarın 9. başlayacağım inşallah. Teşekkür ederim.
ROSD dedi: Kıskandım lan Genişletmek için tıkla... Önemli olan akıl, iç boş olduktan sonra dış görüntü bir işe yaramıyor. Eminim ki sende yakışıklısın Prisee dedi: 14 yaş kaç oluyor bilmiyorum 7. veya 8. sınıfsın galiba eğer öyle ise gayet yakışıklısın kardeşim. Genişletmek için tıkla... 8'i bitirdim. Yarın 9. başlayacağım inşallah. Teşekkür ederim.