M moğol Kilopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #11 Forumun bir ruh hastası eksikti o da tamamlanmış hahahahahahaha. Çok yakışıklısın kardeşim.
oznt Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #12 moğol dedi: Forumun bir ruh hastası eksikti o da tamamlanmış hahahahahahaha. Çok yakışıklısın kardeşim. Genişletmek için tıkla... Ruh hastası derken anlamadım şu ana kadar hiç sevgilim olmadı kız arkadaşlarım oldu ama yakın değil. Dosya Ekleri 20231026_075426.jpg 92,4 KB · Görüntüleme: 170
moğol dedi: Forumun bir ruh hastası eksikti o da tamamlanmış hahahahahahaha. Çok yakışıklısın kardeşim. Genişletmek için tıkla... Ruh hastası derken anlamadım şu ana kadar hiç sevgilim olmadı kız arkadaşlarım oldu ama yakın değil.
M moğol Kilopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #13 oznt dedi: Ruh hastası derken anlamadım şu ana kadar hiç sevgilim olmadı kız arkadaşlarım oldu ama yakın değil. Genişletmek için tıkla... Kızı bırak herhangi bir erkek ortamın oldu mu? Bu ifadeye o bile zor gibi kanka hahahahahaha.
oznt dedi: Ruh hastası derken anlamadım şu ana kadar hiç sevgilim olmadı kız arkadaşlarım oldu ama yakın değil. Genişletmek için tıkla... Kızı bırak herhangi bir erkek ortamın oldu mu? Bu ifadeye o bile zor gibi kanka hahahahahaha.
oznt Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #14 moğol dedi: Kızı bırak herhangi bir erkek ortamın oldu mu? Bu ifadeye o bile zor gibi kanka hahahahahaha. Genişletmek için tıkla... En son yakın erkek arkadaşlarım ortaokulda oldu genelde yalnız takılırım universitede.
moğol dedi: Kızı bırak herhangi bir erkek ortamın oldu mu? Bu ifadeye o bile zor gibi kanka hahahahahaha. Genişletmek için tıkla... En son yakın erkek arkadaşlarım ortaokulda oldu genelde yalnız takılırım universitede.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 26 Ekim 2023 #15 Usta bakışları düzeltsen Michael Scofield gibi adamsın.