Yakışıklı mıyım?

Teşekkür ederim takmıyorum sorun değil.

Fotoğraflarda fazla beyaz çıkmış esmerim bu arada.

Bakımlı ol, spor yap, sağlıklı beslen, günde 6-8 saat uyumaya özen göster. Tarz sahibi ol ve özenle giyin, kendine özel bir imza kokun olsun. Kitap okuyarak kendini geliştir.

Unutma, yaşın daha küçük, yüz hatların tam oturmadı bile ve buna rağmen gayet yakışıklı çocuksun. Şimdiden kendini komplekse sokmana gerek yok. Bunlar her insanın yapması gereken şeyler. Eğer bu söylediklerimi alışkanlık haline getirirsen, sağlam bir temel oluşturur manken gibi adam olursun.

Bakımlıyım tarzım var kendi kokum var sağlıklı beslenme arada genelde 8 9 saat uyuyorum teşekkür ederim.

Çirkin insan yoktur, bakımsız insan vardır. Sen bakımlı gözüküyorsun yakışıklı. İyi günler dilerim.

Kanka öyle aman aman bi yakışıklılığın yok. Ama gayet normal, iş yapar cinsten bi tipin var. Kız konusunda tipten pek sıkınt yaşamazsın. Yaşıyorsan sebebi başkadır.

Kral on numarasın bende bir tip var bugüne kadar hiçbir kız bana bakmadı hiç sevgili işinede girişmedim olmayacağını bildiğim için nasıl cesaret ediyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…