Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.217 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2022 #11 kaanguler dedi: Çirkin ezik bir insanım Genişletmek için tıkla... Seni öyle yapan da bu sözlerin. Güzellik tamamen psikolojik, emin ol.
kaanguler dedi: Çirkin ezik bir insanım Genişletmek için tıkla... Seni öyle yapan da bu sözlerin. Güzellik tamamen psikolojik, emin ol.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #12 @kaanguler fotoğrafını paylaş da bakalım. Şu forumda çirkinim deyip de çirkin olanı görmedim.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.713 Makaleler 5 Çözümler 16 31 Mart 2022 #13 Bilmem, @SuiCast 'ya sor.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.128 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Mart 2022 #14 Yani senin kontorlün altında olmayan bir şey, senin için bir artı oluyor ama onun dışında çok bir olayı yok bence.
Yani senin kontorlün altında olmayan bir şey, senin için bir artı oluyor ama onun dışında çok bir olayı yok bence.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.102 Makaleler 3 Çözümler 61 31 Mart 2022 #15 Giyim tarzın her şey. Yakışıklı kategorisine sadece güzel kıyafetler giyerek girebilirsiniz. 16 yaş kızlar sizi beğenmiyor diye ben çirkinim demeye gerek yok. Boş yere öz güvensiz ve asosyal oluyorsunuz.
Giyim tarzın her şey. Yakışıklı kategorisine sadece güzel kıyafetler giyerek girebilirsiniz. 16 yaş kızlar sizi beğenmiyor diye ben çirkinim demeye gerek yok. Boş yere öz güvensiz ve asosyal oluyorsunuz.
goktugvv Femtopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #16 9. çıkma teklifi geldi salmıyorlar yardım edin yoksa intar edecem
kaanguler Kilopat Katılım 22 Ekim 2017 Mesajlar 295 31 Mart 2022 #17 Xallt dedi: @kaanguler fotoğrafını paylaş da bakalım. Şu forumda çirkinim deyip de çirkin olanı görmedim. Genişletmek için tıkla... Ben gerçekten çirkinim dostum.
Xallt dedi: @kaanguler fotoğrafını paylaş da bakalım. Şu forumda çirkinim deyip de çirkin olanı görmedim. Genişletmek için tıkla... Ben gerçekten çirkinim dostum.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 31 Mart 2022 #18 kaanguler dedi: Ben gerçekten çirkinim dostum. Genişletmek için tıkla... Bence değilsin.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.814 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 31 Mart 2022 #19 Kızlara karşı beğenisi olup diksiyonu düzgün olmak güzel. Yakışıklı olmayan insanların kıskanç olması kötü. Basit işlerin peşinde koşmak bence.
Kızlara karşı beğenisi olup diksiyonu düzgün olmak güzel. Yakışıklı olmayan insanların kıskanç olması kötü. Basit işlerin peşinde koşmak bence.
SeniYazdım Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.482 Çözümler 10 31 Mart 2022 #20 kaanguler dedi: Ben gerçekten çirkinim dostum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kaanguler dedi: Ben gerçekten çirkinim dostum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et