Yakışıklı olmanın zorlukları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam hiç kimse tipsiz mi yakışıklı mı olduğunu bilmiyor bence. Öneri olarak her gün cips + makarna yerseniz 1-2 aya kilo alırsınız. Kilo alınca da kızlar sizi sevmemeye başlar.

Hocam hiç kimse tipsiz mi yakışıklı mı olduğunu bilmiyor bence. Öneri olarak her gün cips + makarna yerseniz 1-2 aya kilo alırsınız. Kilo alınca da kızlar sizi sevmemeye başlar.
Kaslı erkek arıyorum boyu 1.90 olmalı olmazsa olmaz gibi algıları olan insanlar hoşuma gitmiyor 1-2 kiloadan birşey olmaz. Sadece annem yakısıklı oglum diyebilir bana

Kaslı erkek arıyorum boyu 1.90 olmalı olmazsa olmaz gibi algıları olan insanlar hoşuma gitmiyor 1-2 kiloadan bir şey olmaz. Sadece annem yakısıklı oglum diyebilir bana

Hocam bence kadınların çoğu yakışıklı olsun derdinde falan değil. Paraya falan bakıyor hepsi.

Hocam bir boydan gelirimi bir arkadaş soruyorda.

Hocam bence kadınların çoğu yakışıklı olsun derdinde falan değil. Paraya falan bakıyor hepsi.
Gold digger kadın bulmayacaksın hepsi öyle değil inanki.

Gold digger kadın bulmayacaksın hepsi öyle değil inanki.
Ya param çok olsun yeter. Parayla yanımda olsunlar bir şey olmaz. Ha tip, ha para ne fark eder. Biri için sevsin yani. Eğer olursa 4 kişiyle evlenecem, ehe .

Öyle hocam, keşke şu algı değişse. Kendimi atardım da istemiyorum yakışıklı mıyım değil miyim ben bile onu kestiremedim garipler ya.
Onda değil, bunları hani kızlar çok seviyormuş peşini bırakmıyormuş ya biz de kız bulamıyoruz. Bunların böyle olmasının bedelini biz ödüyoruz yani, ehe .

Uzun olmakda zor, yaşıtın olan(bazen 35-40 arası) karşı cinslerin gözü senin üstünde oluyor. Rahatsız oluyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…