Yakışıklı olmayanlar profil resmi kullanmıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sosyal gibi yerlerde böyle kişisel bir avatar olmasını daha çok seviyorum. Gerçek resim koymak nedense güzel gelmiyor gözüme. Bence profil resmi güzel bir tane bulacaksın hep o olacak. İnsanlar seni onunla tanıyacak bu tarz platformlarda.

Katılıyorum. Bir de mahremiyet açısından forumlarda kimliğimi, fotoğrafımı belirtmek istemiyorum. Çoğu forumda da aynı adla, aynı fotoğrafla üyeyim .

Uzun süredir aynı avatarı kullanıyorum. Bir ara South Park'la ilgili bir sitede kendi karakterini yaratma vardı. Ben de bana en çok benzeyen şeyi yaptım. Çoğu platformda da kullanıyorum. Çok yakışıklı olmanın sosyalde bir getirisi olacağını da zannetmiyorum. Tipini sigortalatacak kadar güzel insan varsa hiç buralarda vakit kaybetmesin. Başka hiçbir yeterliliğe gerek kalmadan ortalama bir çalışanın onlarca katı parayı kazanabilecek imkanlar mevcut geri kalmış ülkemde. Saçma sapan iki saat süren dizilerin kıyısından köşesinden başlanır. Çirkin emekçi kardeşlerime selam olsun.

İsim de aynı şekilde önemli diye düşünüyorum. Bir üye ad ve profil fotosu değiştirdiği zaman tanınması pek mümkün olmuyor.

Kullanıcı adımı ilk 500 mesaj sınırından sonra değiştirdim ondan sonra 19.000 mesaj atmışım değiştirme gereği duymadım üyeler böyle tanıdı artık.

Profil fotusu o kadar önemli değil diye düşünüyorum gerçi bir kaç kez profil fotoğrafı ve GIF koydum o kadar hepsi "Sylveon" olduğu için pek kargaşa olmadı belki daha renkli bir profil fotoğrafını ile değiştiririm.

Katılıyorum. Bir de mahremiyet açısından forumlarda kimliğimi, fotoğrafımı belirtmek istemiyorum. Çoğu forumda da aynı adla, aynı fotoğrafla üyeyim .
Ben hiç değiştirmedim mesela bu profil resmimi. Hatta bir kere birisi bana yapmıştı resim bir gün için onu kullandım ama kendi yazdığım konuları bile bulamadım yani ben bile yabancıladım resmen Mahremiyet konusuna sonuna kadar katılıyorum, özel bilgiler ve kişisel resim gibi şeyleri paylaşmak her zaman risktir. Hatta Steam profilim imzamda bulunurdu eskiden. Ama burda tartışma yaşadığım biri oradan ulaşıp bana densizlik ettiği için kaldırmam gerekti. Gerçi kendisi bir daha bana o şekilde yazmayacağına ve forumda karşılaşmayacağımıza yemin etti ama bakalım göreceğiz

En iyisi. Kaç tane forumda üyeliğim var, son yıllarda hep bu isim, bu fotoğrafla açtım. Fotoğraf konusunda da haklısınız. Uçakla ilgili konularınıza bakarken bir ara Steam hesabınızı görmüştüm. Profilinize girmemiştim. Bu arada, tartışma açan arkadaşa en iyisini yapmışsınız .

@Sylveon aynen. İsim ve foto cidden belirleyici bir şey. Ben çoğu kişiyi öyle biliyorum zaten. Hele bir ara dogant furyası kopmuştu herkes dogant yazdı ismine ve fotosunu öyle yaptı Kim hangisi herkes birbirine girdi
O istedi ben bir şey yapmadım Başıma bela arıyorum dedi peki dedim Her şey onun içindi

Normalde techno3030'unuzun kafa dinleyip, Sosyal'den uzaklaşması lazım ama kendimi böyle komik bir konuya karşı tutamadım.

Fotoğrafında kendisi olan, "yakışıklıyım" diye koymaz. Fotoğrafında kendisi olmayan da "tipsizim" diye sevdiği bir şeyin fotoğrafını koymaz.

İsteyen koyar isteyen koymaz. Kişisel bilgilerini en fazla verene ödül verilmiyor. Anonim kalmak internet ortamında iyidir.

Saçmalık, profil fotoğrafında kendisi olan herkes yakışıklı o zaman.

Konu sahibi yüksek ihtimal troll. Açtığı konulardan, yazdığı mesajlardan belli.

Saygılar.

@Motionless IN White , yine @304911 tarafından fotoğrafın hortlatıldı

Son düzenleme:
@Sylveon aynen. İsim ve foto cidden belirleyici bir şey. Ben çoğu kişiyi öyle biliyorum zaten. Hele bir ara dogant furyası kopmuştu herkes dogant yazdı ismine ve fotosunu öyle yaptı Kim hangisi herkes birbirine girdi
Dogant furyası çok sürmedi kurtulduk umarım gelip başkası yapmaz.

Bugün forum üzerinde birisi kullanıcı ile aynı isim ve profil fotoğrafı koymuş ilginç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…