Yakışıklı olmayanlar profil resmi kullanmıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün forum üzerinde birisi kullanıcı ile aynı isim ve profil fotoğrafı koymuş ilginç.
@283156 @Ban 1s Coming
Olayda arkadaş kazığı mevcut diye biliyorum, konusu açılmıştı ve hesabımı silin demişti.
Ayrıca o üye profil fotoğrafını tamamen benzerlik olmaması adına değiştirdi galiba.

Dogant furyası çok sürmedi kurtulduk umarım gelip başkası yapmaz.
Umarım
Bugün forum üzerinde birisi kullanıcı ile aynı isim ve profil fotoğrafı koymuş ilginç.
Senin mi? Yoksa “Ban 1S...” gibi iki kişi vardı çok benzer onları mı diyorsun? O nasıl oldu anlamadım kesin bir boşluk ya da karakter farkı ile yaptılar ama bilemedim.

Senin mi? Yoksa “Ban 1S...” gibi iki kişi vardı çok benzer onları mı diyorsun? O nasıl oldu anlamadım kesin bir boşluk ya da karakter farkı ile yaptılar ama bilemedim.
Benim değil:
@283156 @Ban 1s Coming
Olayda arkadaş kazığı mevcut diye biliyorum, konusu açılmıştı ve hesabımı silin demişti

Konusu:

Konumlarına dikkat çekerim. @Ban 1s Coming Çok meraklıyım, @283156 Çok meraklısın. Aralarında bayağı bir husumet var.

Değişik... bilemedim niye yapmışlar.
Konumlarına dikkat çekerim. @Ban 1s Coming Çok meraklıyım, @283156 Çok meraklısın. Aralarında bayağı bir husumet var.
Ortak bir geçmişleri var orası kesin

Forum sitelerine PP koymayı sevmiyorum yaşlı hissettiriyor. Daha doğrusu facebok ta profile vesikalık koymuş gibi hissettiriyor.
Ama sosyal medyada kendi fotoğrafım var.
Kendini sevmekle alakalı diyorum. Yakışıklılık falan göreceli bir kavram. Kendini beğenirse neden koymasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…