Yakıt konusunda kampanyasından memnun kaldığınız firma/marka var mı?

LOTR Manyağı

Hectopat
Yer
Diyarbakır
Merhaba,

Malumunuz yakıt fiyatlarına gelen zamları üst üste koysak buradan köye yol olur. Genelde yakıtımı Shell istasyonlarından alıyorum ama Shell ClubSmart kartının da verdiği promosyonlar komik durumda artık. 250 TL'ye 5 TL hediye veriyor. Sizin tercih ettiğiniz kampanya ve kazandıran başka uygulamalar varsa bilmek isterim. İyi sosyaller!

İfadeler: T21
Bazı benzinciler haftanın belli günlerinde indirim yapıyorlar orada alabilirsin ben Pendik'teki Aytemiz'den alıyordum haftanın belli bir gününde bayağı indirimli alıyordum.

Ben bizim iş yerinin oraya gelen opet tankerin den alıyorum 25,30krş daha ucuz.

Vallahi nereden alacağımı şaşırdım. Fiyatlar uçtu bari kampanya falan varsa ondan yararlanalım derdine girdik.
Malesef birde günlük 90,100km yapıyorum 1 ayda 2 depo gidiyor inanılmaz fiyatlar. 45lt depoya sahip aracımı dün 620tlye fulledim aracı ilk aldığımda 260tlye fulleniyodu yazık cidden.

Kötülemek gibi olmasın ama opet mazot konusunda sıkıntı çıkarabiliyor LPG bakımından sevdiğim firma şu anlık Shell ve bp yi seviyorum ve sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…