Yaklaşık 17-18 bin TL bütçede sistem önerisi

beoise

Picopat
Daha fazla  
Ağırlıklı olarak Battlefield 1, 5, 2042 serisini oynayacağım bir bilgisayar almayı planlıyorum. Önerileriniz neler? Karne döneminde indirim olur mu?

Yaşadığın şehirde Letgo'dan ve sarı siteden masaüstü sistemlere göz at istediğin fiyatları seç listele.

Bütçe olarak biraz daha çıkabilirim fiyatına değecek bir sistem bulursam bu fiyata 3050'li sistemler var genelde

kendinden ekran kartlı işlemcisi olan bi sistem toplasan, para biriktirince de ekran kartını alsan nasıl olur. 5600g tarzı işlemciler fena performans vermiyor oyunlarda. 3050 alacaksan 96bit 6gb değil de 128bit 8gb olanından almaya çalış. Anakart güncel ve sağlam bir şey olsun. Her yükseltmeyi onun üstünde yapacaksın. O bütçe 20 25lere çıkacak gibi duruyor. Alınca buradan neyi kaça aldığını yazarsan seviniriz.

İşlemci 5600 ve kasa 750w olursa daha güzel olur. Ayrıca anakartı beğenmedim. Daha iyi bir şey olabilir. B550 olabilir mesela. Marka yalan söylemez. Ucuz olsun diye az bilinen markalardan parça almamaya çalışın. (Siteye sözüm yok. M2 ssd gibi parçalar için yazdım, yanlış anlaşılmayalım)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…