gyat Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ağustos 2024 #1 Motionless IN White dedi: Kesinlikle yakuza serisi derim, çok sağlam seri. Ancak çok fazla vakit isteyen oyunlara sahip, yani zamanınız varsa doya doya oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Yakuza 0 nasıl efendim o önerildi bana tam şu an alacağım.
Motionless IN White dedi: Kesinlikle yakuza serisi derim, çok sağlam seri. Ancak çok fazla vakit isteyen oyunlara sahip, yani zamanınız varsa doya doya oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Yakuza 0 nasıl efendim o önerildi bana tam şu an alacağım.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.749 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #2 gyat dedi: Yakuza 0 nasıl efendim o önerildi bana tam şu an alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam çok fazla ara sahne izliyorsunuz. Bence güzel ben sevmiştim ama herkese gelmeyebilir.
gyat dedi: Yakuza 0 nasıl efendim o önerildi bana tam şu an alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam çok fazla ara sahne izliyorsunuz. Bence güzel ben sevmiştim ama herkese gelmeyebilir.
Arnyek Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #3 gyat dedi: Yakuza 0 nasıl efendim o önerildi bana tam şu an alacağım. Genişletmek için tıkla... Komedi ve aksiyon çok güzel harmanlmis bir seridir son oyunları hariç tavsiye ederim hocam.
gyat dedi: Yakuza 0 nasıl efendim o önerildi bana tam şu an alacağım. Genişletmek için tıkla... Komedi ve aksiyon çok güzel harmanlmis bir seridir son oyunları hariç tavsiye ederim hocam.