baykaktus Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #1 Yakuza 0'ı tekrar oynayıp hikayeyi tazelemek istiyorum ki aklımdan çıkmasın ancak Türkçe yama bulamıyorum.
Yakuza 0'ı tekrar oynayıp hikayeyi tazelemek istiyorum ki aklımdan çıkmasın ancak Türkçe yama bulamıyorum.
Çözüm 3 3 396597 1 Ocak 2022 baykaktus dedi: Yakuza 0'ı tekrar oynayıp hikayeyi tazelemek istiyorum ki aklımdan çıkmasın ancak Türkçe yama bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yakuza 0 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum Yakuza 0 Türkçe Yama ile oyunu ana dilinizde deneyim edin. Altyazılar, menüler ve diğer metinleri Türkçe'ye çevirin. Şimdi indirin ve Yakuza 0'ın hikayesini Türkçe keşfedin. forum.donanimhaber.com
baykaktus dedi: Yakuza 0'ı tekrar oynayıp hikayeyi tazelemek istiyorum ki aklımdan çıkmasın ancak Türkçe yama bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yakuza 0 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum Yakuza 0 Türkçe Yama ile oyunu ana dilinizde deneyim edin. Altyazılar, menüler ve diğer metinleri Türkçe'ye çevirin. Şimdi indirin ve Yakuza 0'ın hikayesini Türkçe keşfedin. forum.donanimhaber.com
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.065 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Temmuz 2024 #11 Alperen Değer dedi: Gamepass için bir yama var mı ? Genişletmek için tıkla... Hayır yok. Artı 0 Eksi