A 10 Thunderbolt ll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.663 Çözümler 1 Yer Ankara 13 Mart 2021 #11 Ben bu tür olaylarda, vida yatağını aşındırıp altına bir şey sokup döndürüyorum. Ama ben, içini hızlı donan gerçek japonla doldurup ortasına tornavida sokar. Donmasını bekler, döndürürdüm. Ama önce vidayı tam anlamıyla yalama yaparsanız iyi olur.
Ben bu tür olaylarda, vida yatağını aşındırıp altına bir şey sokup döndürüyorum. Ama ben, içini hızlı donan gerçek japonla doldurup ortasına tornavida sokar. Donmasını bekler, döndürürdüm. Ama önce vidayı tam anlamıyla yalama yaparsanız iyi olur.
PİSİRAEN Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 62 Çözümler 1 29 Mayıs 2021 #12 ismetcelal33 dedi: vida yuvası çok dar, sığmıyor. denemekten zarar gelmez bir deneyeyim. denedikten sonra sonucu yazacağım. Genişletmek için tıkla... hocam sakız işe yaradımı bende deneyeceğim ismetcelal33 dedi: vida yuvası çok dar, sığmıyor. denemekten zarar gelmez bir deneyeyim. denedikten sonra sonucu yazacağım. Genişletmek için tıkla... hocam sakız işe yaradımı bende deneyeceğim
ismetcelal33 dedi: vida yuvası çok dar, sığmıyor. denemekten zarar gelmez bir deneyeyim. denedikten sonra sonucu yazacağım. Genişletmek için tıkla... hocam sakız işe yaradımı bende deneyeceğim ismetcelal33 dedi: vida yuvası çok dar, sığmıyor. denemekten zarar gelmez bir deneyeyim. denedikten sonra sonucu yazacağım. Genişletmek için tıkla... hocam sakız işe yaradımı bende deneyeceğim
A 10 Thunderbolt ll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.663 Çözümler 1 Yer Ankara 29 Mayıs 2021 #13 PİSİRAEN dedi: Hocam sakız işe yaradımı bende deneyeceğim. Hocam sakız işe yaradımı bende deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Elektrik bandını yapıştır. Oto. vidalama ile sök.
PİSİRAEN dedi: Hocam sakız işe yaradımı bende deneyeceğim. Hocam sakız işe yaradımı bende deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Elektrik bandını yapıştır. Oto. vidalama ile sök.