Cafer Aksoy Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 Resmini yükledim arkadaşlar. Hem yıldız hem düz iki tür tornavidam var ama matkabım yok maalesef. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri 20240605_222102.jpg 92,4 KB · Görüntüleme: 138 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2024
Resmini yükledim arkadaşlar. Hem yıldız hem düz iki tür tornavidam var ama matkabım yok maalesef. Ne yapmalıyım?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.870 Çözümler 175 5 Haziran 2024 #2 Tornavidanın ucuna gelecek şekilde lastik ile çok sert bir şekilde bastırıp açabilirsiniz.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #3 Resim yok, ancak yalama olmuş vida eğer yıldız tipiyse bir tık büyük bir düz tornavida ile güçlüce bastırarak çevirebilirsin.
Resim yok, ancak yalama olmuş vida eğer yıldız tipiyse bir tık büyük bir düz tornavida ile güçlüce bastırarak çevirebilirsin.
Cafer Aksoy Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #4 Hocam yüklüyorum aslında ama çıkmıyor nedense. Anlayamadım. Görkem Umut dedi: Tornavidanın ucuna gelecek şekilde lastik ile çok sert bir şekilde bastırıp açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Alternatifi var mıdır? Lastik yok sanırım.
Hocam yüklüyorum aslında ama çıkmıyor nedense. Anlayamadım. Görkem Umut dedi: Tornavidanın ucuna gelecek şekilde lastik ile çok sert bir şekilde bastırıp açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Alternatifi var mıdır? Lastik yok sanırım.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #5 Cafer Aksoy dedi: Hocam yüklüyorum aslında ama çıkmıyor nedense. Anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Resim şimdi geldi bana ve hocam bu yalama olmak değil, resmen vidanın ırkı değişmiş, sen bunu bence bir marangoza falan sor onlar daha iyi bilir.
Cafer Aksoy dedi: Hocam yüklüyorum aslında ama çıkmıyor nedense. Anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Resim şimdi geldi bana ve hocam bu yalama olmak değil, resmen vidanın ırkı değişmiş, sen bunu bence bir marangoza falan sor onlar daha iyi bilir.
İwamoto_Kogan Decapat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 428 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #6 Matkapla delmen lazım, vidanın ortasından. Daha sonra deldiğin delik çapında bir vida sokarak çıkartman lazım. Matkabım yok dersen, bak kenarlarından karga burun benzeri bir şey ile sıktırıp yavaşça (sola) çevirerek de çıkarabilirsin. Son düzenleme: 5 Haziran 2024
Matkapla delmen lazım, vidanın ortasından. Daha sonra deldiğin delik çapında bir vida sokarak çıkartman lazım. Matkabım yok dersen, bak kenarlarından karga burun benzeri bir şey ile sıktırıp yavaşça (sola) çevirerek de çıkarabilirsin.