Brombeere Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 Laptopun içini temizlemek için vidaları çıkarırken bir vida yalama oldu ilk başta lastikle denedim çıkmadı sonra havya ile tornavidayı lehimleyip çikarmaya çalışacaktım lehim turmadı şu an vida girişi bu halde ne yapabilirim? Dosya Ekleri IMG_20220615_164447_1.jpg 78,9 KB · Görüntüleme: 204
Laptopun içini temizlemek için vidaları çıkarırken bir vida yalama oldu ilk başta lastikle denedim çıkmadı sonra havya ile tornavidayı lehimleyip çikarmaya çalışacaktım lehim turmadı şu an vida girişi bu halde ne yapabilirim?
F fatih_mnv Decapat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 893 Çözümler 6 15 Haziran 2022 #11 Lukass dedi: Neden haha attınız hocam komik bir durum mu var? Yanları açıldığı için pensenin ağzı ince ise tutar. Genişletmek için tıkla... Onun adı pense olmuyor işte. Artı 0 Eksi
Lukass dedi: Neden haha attınız hocam komik bir durum mu var? Yanları açıldığı için pensenin ağzı ince ise tutar. Genişletmek için tıkla... Onun adı pense olmuyor işte.
Lukass Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 597 Çözümler 9 Yer İzmit 15 Haziran 2022 #12 fatih_mnv dedi: Onun adı pense olmuyor işte. Genişletmek için tıkla... Tam adını bilmiyorum kusura bakmayın hocam. Artı 0 Eksi
fatih_mnv dedi: Onun adı pense olmuyor işte. Genişletmek için tıkla... Tam adını bilmiyorum kusura bakmayın hocam.
KS KS Brombeere Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #13 Silikon işe yaramadı, vidanın görünen başı kare içeri doğru dairesel çıkaramadım herhalde bilgisayarcı ya gideceğim. Artı 0 Eksi
Silikon işe yaramadı, vidanın görünen başı kare içeri doğru dairesel çıkaramadım herhalde bilgisayarcı ya gideceğim.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 15 Haziran 2022 #14 Brombeere dedi: Silikon işe yaramadı, vidanın görünen başı kare içeri doğru dairesel çıkaramadım herhalde bilgisayarcı ya gideceğim. Genişletmek için tıkla... El elden üstündür hocam. Deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Brombeere dedi: Silikon işe yaramadı, vidanın görünen başı kare içeri doğru dairesel çıkaramadım herhalde bilgisayarcı ya gideceğim. Genişletmek için tıkla... El elden üstündür hocam. Deneyebilirsiniz.