M MhmtGLY Attopat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 45 5 Şubat 2024 #1 ASUS X553MA-XX233D laptopum var. 2015'te aldım. 8-9 yıldır termal macun değiştirmedim. MX 4 aldım ama vidalar yalama olmuş ve çıkmıyor. Fotoğraf bu ama internetten buldum. Gördüğünüz 2 vida çıkmıyor. Tornavida resmen boşa dönüyor. Sadece tornavidam var. Lehim falan yapamam.
ASUS X553MA-XX233D laptopum var. 2015'te aldım. 8-9 yıldır termal macun değiştirmedim. MX 4 aldım ama vidalar yalama olmuş ve çıkmıyor. Fotoğraf bu ama internetten buldum. Gördüğünüz 2 vida çıkmıyor. Tornavida resmen boşa dönüyor. Sadece tornavidam var. Lehim falan yapamam.
Mr. KEY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 2.006 Çözümler 4 5 Şubat 2024 #2 Vidanın üstüne paket lastiği koyarak sökenler vardı. Ama tornavida da kalın uçlu değil mümkünse ince uçlu yıldız olsun. Artı 0 Eksi
Vidanın üstüne paket lastiği koyarak sökenler vardı. Ama tornavida da kalın uçlu değil mümkünse ince uçlu yıldız olsun.
C crusherxbls Femtopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #3 Hocam tornavida ile yalama vida arasına bir parça plastik(naylon eldiven, paket lastiği gibi)konur yavaşça çevrilir. Hocam büyük ihtimalle işe yarar sorun olursa sorabilirsin. Artı 0 Eksi
Hocam tornavida ile yalama vida arasına bir parça plastik(naylon eldiven, paket lastiği gibi)konur yavaşça çevrilir. Hocam büyük ihtimalle işe yarar sorun olursa sorabilirsin.