Yalan nasıl devam ettirilebilir?

nikolasteslas

Centipat
Daha fazla  
Ben iş icabı zorunda olarak, belki hayatımın en büyük yalanını söyledim ve babamın eski mesleği olan komandoluğu babamın şu anki mesleği olarakdan tanıttım. Rütbe ise üst çavuş olarak söyledim son 5 sene Şırnak'ta görev yaptı vs gibi yalanlar attım ancak tugayını vs sorduklarında mal gibi kalırım diye korkuyorum. Bana yardımcı olsanız şöyle bir asker kimliği çizsek bir de ben bu yalanı nasıl saklarım, çakarlar mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben iş icabı zorunda olarak, belki hayatımın en büyük yalanını söyledim ve babamın eski mesleği olan komandoluğu babamın şu anki mesleği olarakdan tanıttım. Rütbe ise üst çavuş olarak söyledim son 5 sene Şırnak'ta görev yaptı vs gibi yalanlar attım ancak tugayını vs sorduklarında mal gibi kalırım diye korkuyorum. Bana yardımcı olsanız şöyle bir asker kimliği çizsek bir de ben bu yalanı nasıl saklarım, çakarlar mı sizce?

Onları bilmiyorum dersin.

Güldüm. Sağ olun.

Bence gerçekten işe yarıyor. Normalde İzmir'de yaşıyordum son 2 senedir ismini bile anmak istemediğim bir şehre geldim. Asla anlaşamadığım kişiler var ve hepsi şeriyatçı. Ne zaman bir konuda, tartışmada herhangi bir şeyde Allah izin verirse, Allah büyüktür, Allah uygun görürse gibi cümlelerle veyahut zorbalık yapanlara karşı kim olursa olsun istersen para isterken dene 100% işe yarıyor din üzerinden manipülasyon yapmayı, algı yapmayı o kadar kolaylaştıran bir millete yaşıyorsan işin sonu böyle olur tayip efendi.

İki Allah de inanirlar kanka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı