Yalan söylerek ego kasan insanlar

Shaco2009

Zeptopat
Daha fazla  
Kendini farklı biri gibi göstermeye çalışan insanlar hakkında ne düşünürsünüz? Sahip olmadığı şeyleri varmış gibi yapanlar gibi. Bunların amacını ben anlamıyorum. Mesela öğeyi denetle yapıp olmayan bir şeyi var gibi gösteriyor ve bununla hava atıyor. Böyle biri arkadaşınız olsa arkadaşlığı keser miydiniz?

Hocam artık genelde her insan böyle olmaya başladı biri yaptı mı benim de çok sinirim bozulur. Benimde belki vardır.

Birini hatırlattı bu bana. Yalanları ortaya çıkıp rezil olunca alıyolar derslerini.

Özellikle tiktokta çok görüyorum mesela adam skinchanger açıp yeni bıçağım diye video atıyor halbuki direk anlıyorsun skinchanger'dan olduğunu.

Benim gördüğüm kimsede yok pişmanlık duygusu pişkinliğe devam ediyorlar.
Aynen öyle hocam. Dediğim gibi gördüm işte adam 2500 dolar bıçağı skinchanger'dan eklemiş yeni envanter diye paylaşıyor. Envanter dolu dolu 10 yıllık rozetler vs ama hepsi yeni yazıyor üstünde Dedim hani trade banı nerde bunun skinchanger yapmışsın diye hala savunuyor kendini sana kanıtlayacağım bir şey yok diye.

Maske takıp başkası gibi davranmaya gerek yok elbet bir gün o maske düşer.

Böyle hiç arkadaşım olmadı, olsaydı ilişkimi keserdim. Vakit kaybı insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…