Yalancı Duruma Düşüp Üstüne Uyarı Almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HeartbreakHotel

Hectopat
Bu platforma güvendiğim için pişman ettiniz beni. Bende yardımcı olacaksınız sanırdım. Hayır yardım var mı yok, sadece gerçek kanıtlar istendi ve yalancı duruma düştüm. DDOS olmayabilir evet ama internetim yavaşladı. Ne yapsam boş değil mi? İşte öylesine konu açıyorum, DDOS bilişim suçuna girer mi diye. Trollemek için ya da hayır, yani böyle bir tesadüfü nasıl gerçek kanıtlara dönüştürüp sizinle paylaşabilirim, bütün gün 24 saat kayda almam gerek sanırım, bir şey olabileceğini tahmin edip değil mi? Gerçek kanıtlarmış, peh. Üstüne bir de DDOS atandan daha çok suçlu duruma düştüm, yalancı olarak bravo sağ olun var olun ya, yardım isterken böyle bir konuma düştüm bravo. Uzaklaştırabilirsiniz tekrar, ne de olsa küfür falan ediyorum. Hatta DDOS'u atan kişi benim ya değil mi? Sadece resimlerdeki mesajlarla sınırlı dediğimde gerçekçi kanıtlar istendi, nasıl olacak DDOS atmasını mı sağlamalıyım video açıp?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…