Yalın ADSL

Evliya

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar konuyu yanliş yere actiysam kusuram bakmayin.
Bizim tanisma durumumuz oldu. Oturdugumuz yerde superonline alt yapasi olmadigi icin yalin adsl gectim. Simdilik cok dusuk bir tarife kullanniyorum. 4mpbs limitdiz akksiz 104tl sizce nasil? İnterneti 2 kisi kulaniyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 104 tlye 4 mbps mi akksiz?

67 tl' ye 20 mbps alın sınırsız, en azından akk' yi geçtiğinizde 3mbpsye düşürürler ve az para verirsiniz.
3mbps düşürüyorlar, 1 mbps fark var arada ama 37 tl farka değmez. 1mbps düşük internet.

Evet akksiz 4mbps superonline alt yapiyor yok. 8mbps 100 akk hakki 89 tl 16 mbps 75 akk hakki fiyatini hatirlamiyorum. Bide 8 mbps akk siz 124tl butce 104 4mbps kullanan var mi ? Koto sıkintisi yok. Sabit hiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 Mbps'ye 104 tl vermek akıl işi değil hocam. D-Samart 16 Mbps'ye 89 tl alıyor. AKK'yi geçtiğiniz zaman hız 3 Mbps'ye iniyor. AKK, 75 gb zaten. Aynı tarifenin 100 gb AKK kullanım kotalısını Türk-Net veriyor. Kullandığınız tarife hiç uygun değil hocam. Değiştirmenizi tavsiye ederim en şiddetlisinden.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı