yusufcnl52 Femtopat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #11 Ozz2018 dedi: Yalın internet, özellik olarak sabit telefon bağlantısı gerektirmeden kullanılabilen internettir. Günümüzde zaten neredeyse bütün bağlantılar yalındır. Sabit hat üzerinden olan bağlantı bana göre her zaman daha stabildir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler çözüm olarak işaretleyebilir miyiz?
Ozz2018 dedi: Yalın internet, özellik olarak sabit telefon bağlantısı gerektirmeden kullanılabilen internettir. Günümüzde zaten neredeyse bütün bağlantılar yalındır. Sabit hat üzerinden olan bağlantı bana göre her zaman daha stabildir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler çözüm olarak işaretleyebilir miyiz?
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.526 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #12 yusufcnl52 dedi: Çok teşekkürler çözüm olarak işaretleyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Evet beni etiketleyip işaretleyebilirsiniz.
yusufcnl52 dedi: Çok teşekkürler çözüm olarak işaretleyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Evet beni etiketleyip işaretleyebilirsiniz.
anlbaby3 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #13 Kesinlikle yaşadığınız şehrin altyapısından kaynaklı yapacak bir şey yok gibi ama gene de desparados YouTube'dan bak.
Kesinlikle yaşadığınız şehrin altyapısından kaynaklı yapacak bir şey yok gibi ama gene de desparados YouTube'dan bak.