Yalnız hissediyorum

Sevgilin olmadığı için mi yalnız hissediyorsun yoksa arkadaşın olmadığı için mi?

Bunun için kimse birini dışlamaz sen kendini çok mu ezikliyosun acaba?

İkside, gerçekten dışladılar. Zaten bir daha konuşmadım onlarla.

Bunu yapan ortam ile konuşmaman yalnız kalman daha iyi. Mesela ben gerçek hayattaki arkadaşlarımdan çok sanaldaki arkadaşlarımla eğleniyorum. Kendini yalnız hissetmene gerek yok.

Sınıfın kaç kişi merak ettim kaç kız kaç erkek? Bu söylediğin kadar dışlanman için çok itici bir şey olman lazım. Her sınıf ortamında aynı şey olur bir yakın arkadaş grubun olur diğerleri de arkadaşın olur hiç yakın arkadaşın olmasa bile diğerleriyle konuşursun nasıl hiç arkadaşın olmuyor kendini çok dışlıyorsun bence.

Hayır öyle değil, 20kız 20erkek sınıfımız. Herkes böyle çok bilmiş, itici, 2 günlük dostlardı, hislerim aşırı kuvvetilidir bunu anlayabiliyorum. Hepsi birbirine artislik taslıyor falandı, sınıfta bildiğin iç savaş çıkmış gibiydi.

Bizim sınıfta da herkes birbirine laf atıyor, itici sözler kullanıyor. Ben okul harici hiç görüşmüyorum sınıf arkadaşlarımla, hiç kafaya takmaya gerek yok.

Hacı tuhaf gelebilir ama sende iftira atılınca yumruklasaydın keşke çocuğu, en azından itibarın zedelenmez herkes bu haklı ki yumruk attı derdi dışlanmazdın. Şu anki duruma gelirsek yanına bir adamakıllı eleman bul inan bende çok zorluk çektim baska şehre taşındığımızda sınıftan bir arkadasla bayağı samimi oldum her türlü yanımda kaldı kavga olsun başka şey olsun. Kendini sevdir sende put gibi durma yanında az konuşkan ol. Halledersin basit iş. Gece falan dışarı çık hava al karanlık kimse olmayınca kafa dinliyor insan. Git çekirdek kola yap. Son olarak okul açılınca bir güzel devir o çocuğu da çıkışta. Yanında kadir şeker gibi 23cmle gitme tabii yanında bulunmasın kesici madde. Başına bela falan alma sonra.

Arkası çok sağlam bunların bir vursam selamı okurlar artık

Konuşup dertleşebiliriz istersen instam @kayrakj istediğin zaman yazabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…