Yalnız hissetmek

Demek ki doğru kişiyi bulamamışsınız. 1 doğru kişi hepsine bedel olur. O doğru kişiyi kendinize sorun ve bulun.

Doğru kişi olduğunu düşündüğüm birisi var aslında, sevgilim kendisi. Ama diğer nedenler yüzünden nötürleniyor.

Benim de arkadaşım yok bende yalnızım ama çaresi yok.

Yalnız hissetmekle ile yalnız olmak arasında çok büyük farklar var hocam, yalnız hissetmekten hoşlanmıyorum ama yalnız olmaktan hoşlanıyorum.

teşekkürler hocam inceleyeceğim


Kafa dengim olduğunu düşündüğüm iki tane arkadaşım var hocam ama yeterli gelmiyor sadece kafa dengi olmamız. Hiçbir şey zevk vermemeyede başladı. Hobi olarak yaptığım şeyler bile beni mutlu edemiyor artık.
 
Hocam peki yalnızlıktan kaçmış olmuyor musunuz bu şekilde? Sanki bir şeyi halı altına süpürüyoruz bu şekilde. Bunun yerine yüzleşmek gerektiğini düşünüyorum. Dediklerinize katılıyorum bu arada kesinlikle gün dolu dolu geçmeli.
 

Evet dediğim olay ortaya çıktı. Yüksek ihtimalle bu neden dolayı bu tarz sorunlar yaşıyorsunuz. Kaldı ki her şey ders değil. Ona bakılırsa dersde iyi olmayıp her gidilen yerde arkadaşı olan kişiler tanıyorum. Biraz da karakter olay ele alıyor. Mizah yapmak boş yapmamak vb. ama kız arkadaşın çok özel değil ise neden nötürleniyor onu merak ettim. Eğer ilişikinden şüphen var ise üstüne gitmekten kaçınma derim. Sonradan pişman olma.
 
Kaldı ki her şey ders değil. Ona bakılırsa derste iyi olmayıp her gidilen yerde arkadaşı olan kişiler tanıyorum.

Ailemden olumsuz tepkiler alıyorum ama pek taktığım söylenemez. Onun dışında beni çoğu insan sever çok kafa dengi ve anlayışlı birisi olduğum söylenir hep.

Biraz da karakter olay ele alıyor. Mizah yapmak boş yapmamak vb.

Karakter olarak konuşup görüştüğüm herkes tarafından beğenilen birisiyim, nadiren dışlanırım ortamlarda, hep iç içeyim aslında insanlarla. Mizahım beğenilir boş yapmam pek.

Kız arkadaşın çok özel değil ise neden nötrleniyor onu merak ettim. Eğer ilişkinden şüphen var ise üstüne gitmekten kaçınma derim. Sonradan pişman olma.

İlişkimde şüphem yok aslında, sadece o mutlu edebiliyor beni. Okul dışında pek görüşebildiğimiz söylenemez ama diğer nedenler yüzünden onu da üzmek istemiyorum iyiymişim gibi davranıyorum genellikle.
 
Bende aynı durumdayım ne kadar arkadaşın olursa olsun günün sonunda yalnız kalıyorsun ya da bir sorunun olduğunda.
 
Fikirlerin ve düşüncelerin diğer insanlarla uyuşmadığı için yalnızlık çekiyor olabilirsin. Toplumda farklı düşünmek çoğu zaman dışlanmakla sonuçlanır.
 

Elinden geleni sen yapıyorsun. Demek ki çevrendeki insanlarda problem var. İlişki konusuna gelecek olursam sadece okulda buluşmamaya özen göstermelisin. Okula özel olmaması sizin açınızdan daha iyi olur. Sosyal medyada elbette görüşüyorsunuzdur. Ancak, yüz yüze konuşmak bir şeyler yapmak ayrı şeyler olduğu için uzaktan değil de yakından bir ilişkiniz olması daha iyi olur. İki taraf için de sadece ilişki için değil birlikte hayatınızda yaşadığınız zorlukları birlikte atlatmaya çalışmanız size kolaylık sağlar.
 
Bende aynı durumdayım ne kadar arkadaşın olursa olsun günün sonunda yalnız kalıyorsun ya da bir sorunun olduğunda.

Allah kolaylık versin hocam.

teşekkürler hocam
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…