5 590736 Hectopat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 2.555 Makaleler 1 Çözümler 26 18 Ekim 2022 #11 EnesTkt dedi: Teşekkür ederim hocam bu sıralar TWD filan hikayeli tarz oyunlar oynayarak eğlenmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem Pokemon serisine başla. Çok sarıyor.
EnesTkt dedi: Teşekkür ederim hocam bu sıralar TWD filan hikayeli tarz oyunlar oynayarak eğlenmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem Pokemon serisine başla. Çok sarıyor.
orhanmert60 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #12 EnesTkt dedi: Teşekkür ederim hocam bu sıralar TWD filan hikayeli tarz oyunlar oynayarak eğlenmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Sana hayatında başarılar diliyorum kardeşim.İnşallah hepimizden fazla mutlu bir hayatın olur.
EnesTkt dedi: Teşekkür ederim hocam bu sıralar TWD filan hikayeli tarz oyunlar oynayarak eğlenmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Sana hayatında başarılar diliyorum kardeşim.İnşallah hepimizden fazla mutlu bir hayatın olur.
EnesTkt Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 823 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #13 Gym'e gitmeyi düşünüyorum ama aşırı utanıyorum çekingen biriyimdir.
5 590736 Hectopat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 2.555 Makaleler 1 Çözümler 26 18 Ekim 2022 #14 orhanmert60 dedi: Oyun konsolu alma konusunda ciddi misiniz cidden? Genişletmek için tıkla... Belki harçlık alıp alıp biriktirecek. Tavsiye verdim. Almak zorunda da değil. orhanmert60 dedi: Sana hayatında başarılar diliyorum kardeşim.İnşallah hepimizden fazla mutlu bir hayatın olur. Genişletmek için tıkla... İnşallah. Allah mutluluk versin.
orhanmert60 dedi: Oyun konsolu alma konusunda ciddi misiniz cidden? Genişletmek için tıkla... Belki harçlık alıp alıp biriktirecek. Tavsiye verdim. Almak zorunda da değil. orhanmert60 dedi: Sana hayatında başarılar diliyorum kardeşim.İnşallah hepimizden fazla mutlu bir hayatın olur. Genişletmek için tıkla... İnşallah. Allah mutluluk versin.
orhanmert60 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #15 590736 dedi: Belki harçlık alıp alıp biriktirecek. Tavsiye verdim. Almak zorunda da değil. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı tavsiye vermeniz de değil. Verdiğiniz tavsiyede. Saygı duyuyorum.
590736 dedi: Belki harçlık alıp alıp biriktirecek. Tavsiye verdim. Almak zorunda da değil. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı tavsiye vermeniz de değil. Verdiğiniz tavsiyede. Saygı duyuyorum.