Yalnızca internette gezinmek ve video izlemek için pc

Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Kamu
Sevgili arkadaşlar, şöyle bir bilgisayar toplamak istiyorum. Babamın internette rahatça gezmesi,dizi ve belgesel izlemesi için toplayacağım. Ucuz yollu bir şeyler seçmek istedim. 2.el düşündüm lakin zaten ucuz alacağım için her ürünün sıfır olmasını istedim. Monitör, mouse ve klayve var. Bu sistem uzun bir süre götürür mü? Ekran kartı almamak için işlemciyi G seçtim. 300w yeterli olur mu?

Ram : Crucial Basics 8 GB 2400MHz DDR4 CB8GU2400 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Anakart : MSI A320M PRO-VD/S AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

İşlemci : AMD Athlon 200GE Çift Çekirdek 3.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Harddisk : Hitachi 3.5" CinemaStar 320 GB HCS5C1032CLA382 SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Kasa : Everest 6010A 300W Micro ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Sevgili arkadaşlar, şöyle bir bilgisayar toplamak istiyorum. Babamın internette rahatça gezmesi, dizi ve belgesel izlemesi için toplayacağım. Ucuz yollu bir şeyler seçmek istedim. 2.el düşündüm lakin zaten ucuz alacağım için her ürünün sıfır olmasını istedim. Monitör, mouse ve klayve var. Bu sistem uzun bir süre götürür mü? Ekran kartı almamak için işlemciyi g seçtim. 300W yeterli olur mu?

RAM: Crucial Basics 8 GB 2400MHz DDR4 CB8GU2400 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Anakart: MSI A320M PRO-VD/S AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

İşlemci: AMD Athlon 200GE Çift Çekirdek 3.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Harddisk: Hitachi 3.5" CinemaStar 320 GB HCS5C1032CLA382 SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Kasa: Everest 6010A 300W Micro ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Hocam anakartı B450M S2H RAM'i 3200MHz yapın gerisi tamamdır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı