T R O J A N Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 393 Çözümler 6 30 Mayıs 2024 #11 I am inevitable dedi: Tek yolu sanal makine kullanmak maalesef. Sanal makinede makro çalıştırıp kullanırsanız Alt Tab'da sanal makine etkilenmez. Genişletmek için tıkla... Anladım peki hangi sanal makineyi önerirsiniz siz o şekilde mi yaptınız?
I am inevitable dedi: Tek yolu sanal makine kullanmak maalesef. Sanal makinede makro çalıştırıp kullanırsanız Alt Tab'da sanal makine etkilenmez. Genişletmek için tıkla... Anladım peki hangi sanal makineyi önerirsiniz siz o şekilde mi yaptınız?
I am inevitable Megapat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 415 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #12 Vm VirtualBox iyi diye haturlıyorum. O zaman farklı bir çözüm bulmuştum sanırım, bilgisayarı AFK bırakmak gibi.
Vm VirtualBox iyi diye haturlıyorum. O zaman farklı bir çözüm bulmuştum sanırım, bilgisayarı AFK bırakmak gibi.
Olympos1 Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #13 Autohotkey ile yapabiliyorum ben oynadığım oyunda sadece ChatGPT'den yardım aldım hatta tek oyunda değil 2 oyun birden arka planda macro çalıştıyorum.
Autohotkey ile yapabiliyorum ben oynadığım oyunda sadece ChatGPT'den yardım aldım hatta tek oyunda değil 2 oyun birden arka planda macro çalıştıyorum.