Yalnızlık için ne yapılabilir?

xelys

Hectopat
Çok yalnızım, evde boş boş duvarlara bakıyorum, sonra kafayı bulup neden ben Allah'ım diye ağlıyorum. Çok yalnızım hiç arkadaşım yok, ailem bile yok yalnız yaşıyorum. Dışarıdan yemek söylüyorum mesela, gelen kuryeye gelip benimle bir şey içmesini teklif etmek istiyorum ama edemiyorum. O kadar yalnızım... Psikolojim darmadağın, ne yapacağım bilmiyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
İsterseniz arkadaşınız olabilirim, vaktim çok sohbet ederim, derdiniz varsa anlatırsınız. Bir zamanlar bende öyleydim şimdi 2 arkadaşım var oda yetiyor.

Teşekkür ederim ama internetten zaten bağlantı kurabildiğim insanlar var, Evimde düşünüyorumda en son ne zaman birini karşıma alıp konuştum.... Hiç.. Fiziksel olarak hiçbir temasım yok insanlarla. Psiklojim bozuk.

Bu hissi yaşayan sadece sen değilsin merak etme, bir sürü insan var. Sosyal etkinliklere katılabilirsin, işe girebilirsin, daha önce denemediğin aktiviteleri yapabilirsin.

Yaşınız 18-20 aralığındaysa normaldir. zamanla geçer. Onun dışında illa birilerini bulup sosyalleşmek zorunda değilsiniz. Zamanla hepsi olacak, sosyalleşeyim diye çevrenize saçma sapan, kendilerine faydaları olmayan insanları toplayıp psikolojinizi daha da bozmayın.

Çok doğru. Sportif faaliyetlere katılmanı öneriyorum mesela masa tenisi çok güzel bir spor açıkçası o topun tık tık etme sesi bedenimi rahatlatıyor.

İnsan yok çevremde, İnsan. Moralimi bozsun psikolojimin bozulmasından iyidir.

İnsan yok çevremde, İnsan. Moralimi bozsun psikolojimin bozulmasından iyidir.
Anladığım kadarıyla İnsanların nasıl bir varlık olduğunu daha kavrayamamışsınız. o zaman sosyalleşin ve bunu kendiniz deneyimleyin.

Okuyor musun çalışıyor musun bilmiyorum ama okuyorsan farklı hobilere yöneltebilirsin resim yapmak gitar çalmak yabancı dil çalışmak kitap okumak gibi aktiviteler yapabilirsin okumuyorsansa seveceğin bir iş bulabilirlersin aynı zamanda yeni arkadaşlar edinebilirsin bu sayede paranıda kazanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…