Yalnızlık nedir?

Önemli olan yalnız olmak değil, yakınlarının yanında bile yalnız hissediyorsa o kişi bir ölüden farksızdır.

Bilerek tercih edilen yalnızlık ise hayatın tadını alanların tercihidir, sadece birkaç tane dostu olup da başkalarına hissetmediği yakınlığı hissettirmek yerine yalnız kalmayı tercih eden insanlar ise asildir.

Yalnızlık cesaret işidir. Cesareti olmayan her insan başkalarıyla vakit geçirme ihtiyacı hisseder, kendisiyle yüzleşmekten korkar. Yalnızlık bir kişinin aynasıdır. Kişiye laf eden de kendisidir, öğüt verende. Abartılmadığı süre boyunca bir sanat eseridir.

Son düzenleme:
Bazı insanlar kendi tercihiyle yalnız kalıyor. Seviyorlar yani yalnızlığı, bence yalnızlığı seven kişi yalnız sayılmıyor tam olarak.

Parayla ve yalnızlık hmm... çok uzak bi' bakış açısıymış
Biraz öyle ama düşününce doğru olduğunu anlayabiliyorsunuz hocam. Parası olup yanlız olan Pablo Escobardan başkasını tanıyormusunuz? Nadirdir...

Sadece birkaç tane dostu olup da yalnızlığı seven insanlar ise asildir.

4 tane arkadaşım var biri Sagopa, diğerleri arkadaş grubum başka düzenli olarak görüştüğüm kimse yok he olmasını ister miydim istemezdim yalnızlığı seviyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kız mevzusunda da aynı olay bir arkadaşım var bir kızdan bir kıza atlıyor benim su ana kadar hiç sevgilim olmadı bu durumu seviyorum fakat insan arada başı okşansın istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…