@Metoboy_Lead profil fotoğrafından yola çıkarak söylüyorum. Sitenin ne kadar uzun süre ayakta kalacağını sorarlarsa Severus Snape'in o mütiş cevabını vereceğim. Umarım beklediğim gibi olur. Hayatta her şey beklendiği gibi olmuyor.
@Metoboy_Lead profil fotoğrafından yola çıkarak söylüyorum. Sitenin ne kadar uzun süre ayakta kalacağını sorarlarsa Severus Snape'in o mütiş cevabını vereceğim. Umarım beklediğim gibi olur. Hayatta her şey beklendiği gibi olmuyor.
Bu gerçekten iyiydi.[emoji1] Harry Potter serisini severim ama Emma Watson'u yani (Hermione Jean Granger'i) başka bir filmden dolayı gerçekten sevdim...
Yazının tamamını şimdi okudum dostum,belki bunu yazdığım için bana kızacaksın veya adminler ban atacak ama o kız seni "köpeği" yapmış benim de başımdan senin yaşadıkların geçti .Yukarıda verdiğim linki ben de okuyorum emin ol faydası göreceksin o kıza yüz vermek yerine yüz vermeseydin veya sevgini vs. ona belli etmeseydin o sana çok yakın davranacaktı belki de bende kız konularında süper değilim yukarıda ki linkten öğrendiklerim.Zeki birisine benziyorsun o başlığı oku bilinçaltını yeniden kodla.