Yalnızlık...

Burda kayda deger iki soz var tek, "Ailem yok ve hastaligimin yanlis raporu." Gecmis olsun dostum.
Yoksa benim de en pahali oyunum crackli veya ucretsiz. Bu bir sorun degil.

Neden bizimle böyle atarlı bir şekilde konuştuğunu anlayamadım. Burada "senin yalnızlığın, benim yalnızlığımı döver" gibi konuşmamalısın... Herkesin kendine göre bir sorunu var ve burada paylaşarak, sorunlarından biraz olsun kurtulmaya çalışıyorlar... Amaç, dertlerimizi paylaşmak.

Haklısınız. Ama ona bakınca bile mutlu oluyordum... Ben çok sıkıcıydım, o ise hep güler yüzlü biriydi... Sadece bana gülmemeye başladı o tatlı güler yüzü...

Kanka empati kurup yaşadıklarını düşününce cidden kötü hissetmemek elde değil. Ben çok sosyal, kızlarla ha ha, hi hi yapan biri değilim olmadım da hiç. Nerden baksan 5-6 tane arkadaşım var ve hakiki değil çoğu ama yine de 4 yıldır tanıştığım dostlarım var. Sana tavsiyem çok net olacak. Her zaman kendini ve aileni düşün. Sana zarar verenleri kafana takma. Ama benim de kurtulamadığım bir sorun olan kafaya durmadan takma problemin varsa bunu aşman zor olacak. Yaş aldıkça olgunlaşıp saçmaladığını anlayacaksın. Ben şahsen yalnız olmayı çoğu zaman çok seviyorum. Kafam dinleniyor. Kendine hep pozitif temkinde bulun.

İstanbul'un neresinde yaşıyorsun? Yakınsan takılabiliriz. (Konuyu hortlatmışlar.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hayat bu sanırım... Yaşamadığım çok az şey kaldı şu yaşıma kadar..

Konservatuar dahil her şeyimiz aynı tek farkımız ben önceden çok mutluydum ta ki bu deney kadar yukarıda anlattıklarının birçoğunu yaşıyorum sudan çıkmış balığa döndüm, kız meselesi de aynı, aynıyız. Bir gün arkadaşım bir gün o konservatuarı bitireceğiz ve isimlerimiz herkes tarafından bilinecek o gün geldiğinde senin ismini bilmesem dahi senin olduğunu anlayacağım, ben sana inanıyorum.
Emin ol insanları tanıdıkça yalnız kalmanın bazen ne kadar da güzel bir şey olduğunu anlayacaksın. Hakiki birkaç dostun varsa gerisi boş.

Hakiki dostlara da güven olmuyor arkadaşım inan, gerçek dostlara inanmayı bıraktım ben, canım yandığında beri de kimseye yaklaşamıyorum, geçmişteki fotoğraflar videolar ile yaramı kaşınmaya devam ediyorum...

Merhaba bu hayatta tek, sen değilsin bazı özel kişiler diğerlerinden farklı olabilir bu çok normal mesela bende öyleyim. Kendi kendime yazı yazarken bile ağlarım bende öyleyim sınıf grubuna ilk defa yçspru soracağım zaman herkes görüldü atmıştı bana arkadaş elbette önemlidir ama sen ilk kendine arkadaşlık et sabret lisen bitiyor benim daha 2 yılım var bitmesine gerçekten çok zor daha 8.sınıfımdaki insanlar bana konuşunca senin dilin var mıydı diye dalga geçmişlerdi ben sadece güldüm ama içimden ağlıyordum böyle yerlere yazman çok güzel bir şey bende yapıyorum sanalde sosyalleşebilirsin kimse yüzünü göremiyor veya duyamıyor gözlerine bile bakmıyorsun insanların ama kendini bunlara hapsetmek doğru olmaz insan illaki başkalarına muhtaç duyuyor benim profilime de bakabilirsin bende bu konuda çok kötüyüm ancak terzi kendi söküğünü dikemez derler ya bende öyle birisine soru soracapım zaman çok düşünürüm vakit kaybederim soru sorma fırsatım olmaz bu yüzden psikiyatr okumak benim hayalim benim gibi olanları dünyaya geri kazandırmak için ben sınıfım ortasında panik atak geçiyordum bu çok zor bir şey bak istediğin mesleği okumak elbette hakkın sonuçta kimse aç kalmıyor ama zekanı boşa harcamak için tıp veya başka bir şey okuyabilen tavsiyem sadece ancak istediğin mesleği yapmakta snein tercihin Allah sana yardım edecek merak etme asla yaşamak istemiyorum deme herkesin zor geçirdiği zamanlar olur bunlar çözümü gelebilecek sorunlar iken neden hayatından vazgeçesinki bu arada bende 10.sınıfa giden bir kızım.
Bu arada 3 yıl önceymiş yazdıklarınız ama olsun ben şu an yazdınız gibi kabul ettim kusuruma bakmayın.

Bu dediklerinin %95'i bende de var, sana benim ikizimsin desem yeridir hatta. Takma kafana ben nasıl takmıyorsam kimseyi sende takma kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…