Bir kız arkadaş edinme zorunluluğundan ziyade daha farklı bakış açıları kazanmalısın. Özellikle sosyal mecralar üzerinde felsefe yapmak pek tarzım değil, çünkü dışardan itici veya çok bilmişlik olarak göründüğünün farkındayım. Her neyse, sana nacizane tavsiyem toplumun dayattığı zorunluluklardan kendini sıyırman olacak. Ben de ilkokuldan beridir yalnızım ve gayette mutluyum. Aksine, diğerlerine üzülüyorum.
Bana kalırsa en başta niye bunu hedeflediğini kendine sor. Sana ne katkısı olacak? Örneğin, profesyonel iş hayatın için ne düşünüyorsun? Bir kız arkadaş edinme meselesi bunun önünde mi?
Sana şöyle böyle eğlenmeyi öğren de demiyorum. Sadece bakış açını değiştirmen gerekiyor. Bir kız arkadaş edinmenin 'eğlenceli' gelmesinin sebebi de sosyal mecralarda yansıtılan sahte hayatlara bağlıyorum. Gerçekten, sandığın gibi değil. Başarı olarak nitelendirebileceğimiz şeylere yönel, sana göre gelecekteki mesleğin olabilir. Kişiye göre değişir. Kariyerinde yükselirken kafa dengi biri elbet karşına çıkar.