Phonix31 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 308 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar Spider-Man yama dosyası indirdim tarattım. 3'ü temiz, birinde virüs cıktı herhalde. Anlamadım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Kaspersky'da tarattım temiz dedi.
Arkadaşlar Spider-Man yama dosyası indirdim tarattım. 3'ü temiz, birinde virüs cıktı herhalde. Anlamadım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Kaspersky'da tarattım temiz dedi.
n1xo Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 151 Çözümler 4 8 Temmuz 2023 #2 Hangi siteden indirdiniz?
Fall Before Me Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 821 Çözümler 4 8 Temmuz 2023 #3 Phonix31 dedi: Arkadaşlar Spider-Man yama dosyası indirdim tarattım. 3'ü temiz, birinde virüs cıktı herhalde. Anlamadım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Kaspersky'da tarattım temiz dedi. Genişletmek için tıkla... Virüslü. Avast BitDefender gibi uygulamalar var.
Phonix31 dedi: Arkadaşlar Spider-Man yama dosyası indirdim tarattım. 3'ü temiz, birinde virüs cıktı herhalde. Anlamadım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Kaspersky'da tarattım temiz dedi. Genişletmek için tıkla... Virüslü. Avast BitDefender gibi uygulamalar var.
Bilgecan Dede Gaming Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer Antalya Konyaaltı Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 2600X Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #4 Phonix31 dedi: Arkadaşlar Spider-Man yama dosyası indirdim tarattım. 3'ü temiz, birinde virüs cıktı herhalde. Anlamadım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Kaspersky'da tarattım temiz dedi. Genişletmek için tıkla... Virüslü gibi.
Phonix31 dedi: Arkadaşlar Spider-Man yama dosyası indirdim tarattım. 3'ü temiz, birinde virüs cıktı herhalde. Anlamadım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Kaspersky'da tarattım temiz dedi. Genişletmek için tıkla... Virüslü gibi.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 8 Temmuz 2023 #5 Bitdefender, Webroot, ESET, K7A gibi programlar algıladığına göre virüslü. Kaspersky veritabanına eklenmemiş bir virüs gibi, muhtemelen bu yüzden temiz çıkardı.
Bitdefender, Webroot, ESET, K7A gibi programlar algıladığına göre virüslü. Kaspersky veritabanına eklenmemiş bir virüs gibi, muhtemelen bu yüzden temiz çıkardı.
Phonix31 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 308 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #6 n1xo dedi: Hangi siteden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Sitede bulamadım YouTube'dan indirdim. 262364 dedi: BitDefender, webroot, ESET, k7a gibi programlar algıladığına göre virüslü. Kaspersky veritabanına eklenmemiş bir virüs gibi, muhtemelen bu yüzden temiz çıkardı. Genişletmek için tıkla... Bilgecan Dede Gaming dedi: Virüslü gibi. Genişletmek için tıkla... Fall Before Me dedi: Virüslü. Avast BitDefender gibi uygulamalar var. Genişletmek için tıkla... n1xo dedi: Hangi siteden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Bildiginiz virüssüz Türkçe yama var mı? Phonix31 dedi: Sitede bulamadım YouTube'dan indirdim. Bildiginiz virüssüz Türkçe yama var mı? Genişletmek için tıkla... Bir de bu dosyayı indirdiigm icin bir şey olur mu nasıl temizleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2023
n1xo dedi: Hangi siteden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Sitede bulamadım YouTube'dan indirdim. 262364 dedi: BitDefender, webroot, ESET, k7a gibi programlar algıladığına göre virüslü. Kaspersky veritabanına eklenmemiş bir virüs gibi, muhtemelen bu yüzden temiz çıkardı. Genişletmek için tıkla... Bilgecan Dede Gaming dedi: Virüslü gibi. Genişletmek için tıkla... Fall Before Me dedi: Virüslü. Avast BitDefender gibi uygulamalar var. Genişletmek için tıkla... n1xo dedi: Hangi siteden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Bildiginiz virüssüz Türkçe yama var mı? Phonix31 dedi: Sitede bulamadım YouTube'dan indirdim. Bildiginiz virüssüz Türkçe yama var mı? Genişletmek için tıkla... Bir de bu dosyayı indirdiigm icin bir şey olur mu nasıl temizleyebilirim?
n1xo Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 151 Çözümler 4 8 Temmuz 2023 #7 Phonix31 dedi: birde bu dosyayı indirdiigm icin bir sey olurmu nasıl temizleyebilirim Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tam tarama yapabilirsiniz.
Phonix31 dedi: birde bu dosyayı indirdiigm icin bir sey olurmu nasıl temizleyebilirim Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tam tarama yapabilirsiniz.
KaçakÇay Femtopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #8 Virüslü. Açmayın, açtıysanız format atın.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.768 Çözümler 27 8 Temmuz 2023 #9 Hocam bu kesin ve net virüslü Kaspersky belki bulmamıştır.
Phonix31 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 308 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #10 KaçakÇay dedi: Virüslü. Açmayın, açtıysanız format atın. Genişletmek için tıkla... uygulama degil icine tıklamadım sadece tr yama rar icinde 4 tane dosya vardı format atmama gerek varmı? Mucize Kartal dedi: Hocam bu kesin ve net virüslü Kaspersky belki bulmamıştır. Genişletmek için tıkla... KaçakÇay dedi: Virüslü. Açmayın, açtıysanız format atın. Genişletmek için tıkla... adam akıllı tr yama yokmu ya bunu yapanlar ellerine ne gececek yazık valla
KaçakÇay dedi: Virüslü. Açmayın, açtıysanız format atın. Genişletmek için tıkla... uygulama degil icine tıklamadım sadece tr yama rar icinde 4 tane dosya vardı format atmama gerek varmı? Mucize Kartal dedi: Hocam bu kesin ve net virüslü Kaspersky belki bulmamıştır. Genişletmek için tıkla... KaçakÇay dedi: Virüslü. Açmayın, açtıysanız format atın. Genişletmek için tıkla... adam akıllı tr yama yokmu ya bunu yapanlar ellerine ne gececek yazık valla